przemekpal Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 czescinformuje ze ja i Joaśka zostalismy dilerami naklejek na lubelszczyzne, wiec od nowego tygodnia można sie juz zaczynac dopominac o naklejeczk iforumowe.pozdroaftys6 Naklejki forumowe?To jakieś inne niż te "Patrz w lusterka"? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Naklejki forumowe?To jakieś inne niż te "Patrz w lusterka"? :( nie to te same żółte oczojebki.Ja i Joaśka jestesmy odpowiedzialni za ich dilerke w naszej okolicy...Jak ktos chetny to pisac na PW bo jeszcze mi zostalo z 50-60 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Aftys6 jak możesz to przeslij mi na Pm kontakt na kome o ile chcesz. Czesto bywam w lubartowie to bym się kontaktował, jak byś miał czas wolny to byśmy się stykneli i bym 2-3 sztuki powinął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7acek Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ja Włodawa xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal600 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witam wszystkich!!!Ja też z lubelskiego :banghead: a dokładnie z Lublina. Wybiera sie ktoś na Bemowo na rozpoczęcie?? Chętnie sie przyłącze jak by ktoś jechał ;) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Byl ktos dzis z tego forum na stacji petrochema w Jastkowie ? Bo bylem tam dzis przez chwile i widzialem kilka osób .. Chyba czerwona honda cbr byla jakas i kilka turystyków . Niestety ja nie bylem akurat na moto ;/ bo mi paliwa zbraklo i musieli mnie podrzucic samochodem i karnister ze sobą :D pozdro ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witam wszystkich!!!Ja też z lubelskiego :crossy: a dokładnie z Lublina. Wybiera sie ktoś na Bemowo na rozpoczęcie?? Chętnie sie przyłącze jak by ktoś jechał :crossy: Pozdr. temat bemowa masz troche nizej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPE99 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam równiesz całą załogę z Lubelskiego, ja również jestem z Lublina. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premo23 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 :D Naczelnik sciany Wschodniej -Hrubieszow Wita! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Zamość wita :P Sorka nie widzialem wczesniej tematu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 zemborzyce się kłaniają ale narazie odbudowa motorka wyjazd chyba koło lipca siemka. ja tez z zemborzyc :crossy:. ja tez kolo lipca dopiero wyjazd jak zdam prawko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTTT Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Witam witam! Mój pierwszy pośćik hehe. Ja takze z Lublina, za 2 tyg egzamin, 3majcie kciuki!! :bigrazz: Btw nie chce zakładać nowego postu ale pewnie sporo z was zdawało w Lbl. Macie jakies rady przed egz? teraz jest Honda Varadero 125, dawac po 8ce na 1 lepiej wbic 2. No i jak egzaminatorzy? Pozdawiam wszystkich kolegów i koleżanki z lubelskiego!! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swirus Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Btw nie chce zakładać nowego postu ale pewnie sporo z was zdawało w Lbl. Macie jakies rady przed egz? teraz jest Honda Varadero 125, dawac po 8ce na 1 lepiej wbic 2. No i jak egzaminatorzy? Ja zdawałem prawie 2 tyg. temu w Lublinie na A i egzaminator był w porządku :]( czego często nie spotykamy :) ) Na ósemce na 2 biegu , motor dobrze chodzi nie wytłuczony. Rady: Najczęściej oblewająna na obsłudze...zapomina sie o klaksonie, podświetleniu rejestracji i napięciu łańcucha...ja nie wiem jak z oponami ale ja powiedzialem że opony dobre i wszystko zaliczylem ;)I machaj głową na ósemce ;P Nie chce sie chwalić :) ale zdałem 2 egzaminy na kat.A i B w jednym dniu za 1 razem ;D POwodzenia kolego :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RooLeZ Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Witam :icon_mrgreen: To i ja sie dopisze :buttrock: Centralnie z samego Lublina, ale czesto tez bywam w Krasniku i okolicach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Biala Podlaska :crossy: jestem od niedawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi