Skocz do zawartości

Motocykliści z lubelskiego - Powitalnia

tomb2
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Naklejki forumowe?

To jakieś inne niż te "Patrz w lusterka"? :(

nie to te same żółte oczojebki.

Ja i Joaśka jestesmy odpowiedzialni za ich dilerke w naszej okolicy...

Jak ktos chetny to pisac na PW bo jeszcze mi zostalo z 50-60 sztuk.

Byl ktos dzis z tego forum na stacji petrochema w Jastkowie ? Bo bylem tam dzis przez chwile i widzialem kilka osób .. Chyba czerwona honda cbr byla jakas i kilka turystyków . Niestety ja nie bylem akurat na moto ;/ bo mi paliwa zbraklo i musieli mnie podrzucic samochodem i karnister ze sobą :D pozdro ;]

Witam wszystkich!!!

Ja też z lubelskiego :crossy: a dokładnie z Lublina.

Wybiera sie ktoś na Bemowo na rozpoczęcie?? Chętnie sie przyłącze jak by ktoś jechał :crossy:

Pozdr.

temat bemowa masz troche nizej :)

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam witam!

Mój pierwszy pośćik hehe. Ja takze z Lublina, za 2 tyg egzamin, 3majcie kciuki!! :bigrazz:

Btw nie chce zakładać nowego postu ale pewnie sporo z was zdawało w Lbl. Macie jakies rady przed egz? teraz jest Honda Varadero 125, dawac po 8ce na 1 lepiej wbic 2. No i jak egzaminatorzy?

Pozdawiam wszystkich kolegów i koleżanki z lubelskiego!! :bigrazz:

Btw nie chce zakładać nowego postu ale pewnie sporo z was zdawało w Lbl. Macie jakies rady przed egz? teraz jest Honda Varadero 125, dawac po 8ce na 1 lepiej wbic 2. No i jak egzaminatorzy?

Ja zdawałem prawie 2 tyg. temu w Lublinie na A i egzaminator był w porządku :]( czego często nie spotykamy :) ) Na ósemce na 2 biegu , motor dobrze chodzi nie wytłuczony. Rady: Najczęściej oblewająna na obsłudze...zapomina sie o klaksonie, podświetleniu rejestracji i napięciu łańcucha...ja nie wiem jak z oponami ale ja powiedzialem że opony dobre i wszystko zaliczylem ;)I machaj głową na ósemce ;P Nie chce sie chwalić :) ale zdałem 2 egzaminy na kat.A i B w jednym dniu za 1 razem ;D

POwodzenia kolego :) :biggrin: