Chudy Lbn Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Siemanko!!!To i ja sie dolacze. Okolice lublina (trasa lublin-pulawy). W samej mojej miejscowosci jest wielu na moto. Lecz nikt nie jest na tym forum. Szakunek i Pozdrowienia :buttrock: TO mam do ciebie z 15 km ;] pozdro :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAAX Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 TO mam do ciebie z 15 km ;] pozdro :crossy:Czesc Kolego. Gdzies juz widzialem na forum twoja wypowiedz, pisales, ze jestes gdzies z trasy lbn-naleczow chyba, ale nie pamietam z kad dokladnie?! Calkiem mozliwe, ze 15. Ja do lbn-a mam 19km. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 lublin riders chyba o nie Ci chodzi? czytam je czasem e :biggrin: e Chodzi mi o kresowe forum motocyklowe. A tak przy okazji. Z Zamoscia widze, towarzystwo sie rejestruje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_kow Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 zemborzyce się kłaniają ale narazie odbudowa motorka wyjazd chyba koło lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekxx Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ja jestem z lubelskiego. Mieszkam w małej miejscowości na trasie Zamość-Tomaszów Lubelski, z Tarnawatki. Jeżdżę hondą cbr 1100xx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pałlo Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 O... sąsiad... Cześć Jacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszmix Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Witam to i ja sie ujawnie Michał Lublin forum czytam duzo ale pisze bardzo bardzo mało w zasadzie wcale.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 O... sąsiad... Cześć Jacek.O... jakoś nie czaję. Odezwij się na P.W. pomału też jeżdżę. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pałlo Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 O... jakoś nie czaję. Odezwij się na P.W. pomału też jeżdżę. Pzdr. :cool: miałem na myśli "jacekxx" z Tarnawatki , ale chyba i z Tobą sie spotkałem a jak nie to napewno wspólnych zanjomych mamy.. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Upss... to sorry, jacków się narobiło :cool: Do Biłgoraja zapraszam na tor. Można winkle poćwiczyć. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 czescinformuje ze ja i Joaśka zostalismy dilerami naklejek na lubelszczyzne, wiec od nowego tygodnia można sie juz zaczynac dopominac o naklejeczk iforumowe.pozdroaftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shogun1968 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Witam wszystkich :P też jestem z lubelskiego,malo piszę, gdyz malo jestem w domu ale gdy juz jestem to staram się zawsze coś najechać z kolegami.włodawa pozdrawia motocyklistów lubelskich ;) pozdrowienia dla Joaśki :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 ja też z lubelskiego, dopiero pierwszy sezon, ale lepiej późno niż wcale :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk600ss Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 jestem z Puław :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A ja polece nasze regionalne forum motocyklowe:->kresowe forum motocyklowe<- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi