Skocz do zawartości

Motocykliści z lubelskiego - Powitalnia

tomb2
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość pawelXV535

Fajny pomysl. Co powiecie na niedziele 24.06 o godz. 12 na Placu Zamkowym?

Ludzie dawajcie znac kto przyjedzie.

Uwazam ze jesli sie zglosi przynajmniej 5 maszyn to mozemy gdzies sie wspolnie wybrac.

Ten zlot to tez niezly pomysl , ale czego nie mamy sie spotkac teraz. W koncu mozna sie lepiej poznac i pozniej wyruszyc juz wieksza paką.

A kto twierdzi, że nie mozemy sie spotkac wcześniej :rolleyes:

Zlotów jest przecież wiecej- mnie ostatnio zainteresował np. zlot w Liwie k/ Wegrowa i powaznie sie zastanawiam nad wybraniem sie; ktoś reflektuje???

Wiecej informacji tutaj:

http://www.gryf.riders.pl/GP_2007/zapowiedz.jpg

Sorry może za offtopa ale nie moge wysiedziec. Mam taką chęć pośmigać ale niestety już nie mam czym:/. rok temu moto sprzedałem:(

Mam nadzieje że we wrześniu bedzie ładna pogoda. Po powrocie z migracji mam zamiar cos zakupić.

Tylko powiedzcie ze bedzie dobra pogoda:] Bo ja nie moge juz usiedziec:/

Sorry może za offtopa ale nie moge wysiedziec. Mam taką chęć pośmigać ale niestety już nie mam czym:/. rok temu moto sprzedałem:(

Mam nadzieje że we wrześniu bedzie ładna pogoda. Po powrocie z migracji mam zamiar cos zakupić.

Tylko powiedzcie ze bedzie dobra pogoda:] Bo ja nie moge juz usiedziec:/

Bedzie, bedzie :evil: podobnie jak 2 lata i rok wstecz kiedy sezon zakonczyłem w połowie listopada :rolleyes:

Gość Gośćczarek thunder-c_*

widze ze zaczynamy sie zbierac :P ,mam nadzieje ze bedzie nas kilku w niedziele na placu zamkowym w koncu to stolica lubelszczyzny :) tak wiec mozna sie zinegrowac i dogadac gdzie polecimy najwazniejsze zeby pare motorkow sie pojawilo ;)

A Komarówka, to zajedwabisty pomysł :banghead:

Mam kumpla, który był tam już 3 razy i twierdzi, że impreza jest rewelacyjna...

Pomyślcie tylko, integracja do późnych godzin nocnych, a później jeszcze śmichy-chichy w namiotach... ;) :banghead: No coś pięknego...

Pomimo, że się teraz nie znamy, tam poznamy się bardzo dobrze :banghead:

Bo na taką impreze tylko w grupie trzeba jechać... Bo samemu to wiadomo jak jest...

Pozdrawiam

Przemek