przemekpal Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Oo, czyli widzę, że pomysł się podoba :DTo może w niedzielę na placu, a później jakis wspólny lot powiedzmy do Nałęczowa na dobry początek? ;)NIe jest daleko, a miasteczko całkiem sympatyczne :biggrin: PozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelXV535 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Fajny pomysl. Co powiecie na niedziele 24.06 o godz. 12 na Placu Zamkowym?Ludzie dawajcie znac kto przyjedzie.Uwazam ze jesli sie zglosi przynajmniej 5 maszyn to mozemy gdzies sie wspolnie wybrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Uwazam ze jesli sie zglosi przynajmniej 5 maszyn to mozemy gdzies sie wspolnie wybrac.Dobrze mówisz, jeśli tylko bedzie ładnie, to przyjade na bank :biggrin:Także 2 motorki już są :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 ja tez sie pisze na taki zlocik,fajna sprawa potrzebne jest wiecej takich ustawek :) jesli tylko pogoda dopisze ale mysle ze bedzie oki :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel XV535 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Super , wreszcie cos sie zaczyna dziac. Jesli tylko pogoda bedzie OK to ja tez bede na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Hej!A mozeby tak od razu spotkac sie na jakims zlocie i zintegrowac sie nieco lepiej :icon_question: Wiadomo, że wtedy i czasu jest wiecej i okolicznosci przyrody bardziej sprzyjające do... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 20 - 22 lipca odbędzie sie IX Motopiknik w Komarówce Podlaskiej ( kilka km od Radzynia Podlaskiego)wiecej info jest na stronie PANTERTo dosyc blisko i z Lublina i ze stolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel XV535 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ten zlot to tez niezly pomysl , ale czego nie mamy sie spotkac teraz. W koncu mozna sie lepiej poznac i pozniej wyruszyc juz wieksza paką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ten zlot to tez niezly pomysl , ale czego nie mamy sie spotkac teraz. W koncu mozna sie lepiej poznac i pozniej wyruszyc juz wieksza paką. A kto twierdzi, że nie mozemy sie spotkac wcześniej :rolleyes: Zlotów jest przecież wiecej- mnie ostatnio zainteresował np. zlot w Liwie k/ Wegrowa i powaznie sie zastanawiam nad wybraniem sie; ktoś reflektuje???Wiecej informacji tutaj:http://www.gryf.riders.pl/GP_2007/zapowiedz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Sorry może za offtopa ale nie moge wysiedziec. Mam taką chęć pośmigać ale niestety już nie mam czym:/. rok temu moto sprzedałem:(Mam nadzieje że we wrześniu bedzie ładna pogoda. Po powrocie z migracji mam zamiar cos zakupić.Tylko powiedzcie ze bedzie dobra pogoda:] Bo ja nie moge juz usiedziec:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Sorry może za offtopa ale nie moge wysiedziec. Mam taką chęć pośmigać ale niestety już nie mam czym:/. rok temu moto sprzedałem:(Mam nadzieje że we wrześniu bedzie ładna pogoda. Po powrocie z migracji mam zamiar cos zakupić.Tylko powiedzcie ze bedzie dobra pogoda:] Bo ja nie moge juz usiedziec:/ Bedzie, bedzie :evil: podobnie jak 2 lata i rok wstecz kiedy sezon zakonczyłem w połowie listopada :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gośćczarek thunder-c_* Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 widze ze zaczynamy sie zbierac :P ,mam nadzieje ze bedzie nas kilku w niedziele na placu zamkowym w koncu to stolica lubelszczyzny :) tak wiec mozna sie zinegrowac i dogadac gdzie polecimy najwazniejsze zeby pare motorkow sie pojawilo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel XV535 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 No i o to wlasnie chodzi. Trzeba sie spotkac i poznac a moze cos z tego wyjdzie i wybierzemy sie gdzies razem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 No i o to wlasnie chodzi. Trzeba sie spotkac i poznac a moze cos z tego wyjdzie i wybierzemy sie gdzies razem dalejtak wiec na pare motorkow mozemy liczyc :P bardzo dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 A Komarówka, to zajedwabisty pomysł :banghead:Mam kumpla, który był tam już 3 razy i twierdzi, że impreza jest rewelacyjna...Pomyślcie tylko, integracja do późnych godzin nocnych, a później jeszcze śmichy-chichy w namiotach... ;) :banghead: No coś pięknego... Pomimo, że się teraz nie znamy, tam poznamy się bardzo dobrze :banghead:Bo na taką impreze tylko w grupie trzeba jechać... Bo samemu to wiadomo jak jest... PozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi