Limo Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) w ta sobote ??jakby bylo ladnie t omzoe bym wpadl, bo mam ochote na ajkas krotką trase na weekend :-)Ekstra :). Tak, jedziemy w te sobote, 12-go. Oczywiscie jak pogoda pozwoli. Wyjazd o 10 rano. Powrot jakos pod wieczor. Na razie jedziemy na 2 motory. Edytowane 8 Maja 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Wow, to kolo Krasnika :). Znam te okolice bardzo dobrze :). Pozdrawiam. Bardzo chetnie ;). W sobote planujemy wypad do Kazimierza. Sa chetni? ja sie zapewne pojawie w kazimierzu w sobote tj.12.o5.... w okolicach poludnia...wiec jak cos to do zobaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Wow, robi sie nas coraz wiecej :). Bardzo dobrze. My tez powinnismy tam zajechac na poludnie. Co do miejsca to sie jeszcze zgadamy. Pozdro Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 pewnie standard - rynek... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bear Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 troche pozno ale tez sie podpisze pod Lubelskie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) Siemanko, z centrum lubelszczyzny hehe, środka trójkąta bermudzkiego (lublin, zamość, chełm) z miasta piwa i chmielaków :crossy: osiadły w Wawie :cool: z motocyklowym pozdrowieniem Edytowane 11 Maja 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 ja sie zapewne pojawie w kazimierzu w sobote tj.12.o5.... w okolicach poludnia...wiec jak cos to do zobaczenia...Jednak nie przyjedziemy. Pogoda ma byc do bani. Sorki. Nastepnym razem. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 spoko... ja tez sie nie wyrobie na 12 bo jade z kumplem moto kupowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 ja tez nie moge, za tydzien mzoe wpadne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 ja tez nie moge, za tydzien mzoe wpadne :-)To tak jak my :icon_rolleyes: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Ktos kojazy na dniach slub-parade na dniach w lbn ? w sokole widzialem na drzwiach ogloszenie ale zapomnialem kiedy to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Lepiej późno niz wcale:Międzyrzec Podlaski między Białą Podlaską a Siedlcami.Pozdrawiam wszystkich motocyklistów :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young wolf Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 troche pozno ale tez sie podpisze pod Lubelskie ;][/q] To co ja mam powiedzieć??? Usprawiedliwiam się tym, że długo mnie nie bylo... a tak wogole...to co teraz bedzie sie dzilo w najblizszych dniach lub tygodniach u nas.... Jakies przejazdzki?? Ktos chetny??PISAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 powitac...sporo tu ludu z lubelszczyzny :) pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Melduję się i ja, okolice Lublina :)Że ja dopiero teraz ten temat zauważyłem..... ;) PozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi