Pałlo Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Wólka Łabuńska k/ Zamościa :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 NO chlopaki nie dajmy zabic naszego tematu !! :wink: Piszcie cos!! Gdzie jakie imprezy, zlty i te sprawy !! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 hehe :clap: no więc w Białej podlaskiej w przyszły weekend jest zakończenie wakacji. niemotocyklowa impreza ale zwsze jest fajnie:Dbedzie mandaryna:D łzy i kalwin&remi :wink: :bigrazz: Oczywiscie ja bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 i kalwin&remi :icon_arrow: :icon_arrow: Łooooooooo....a co to za zwierze ;) :icon_twisted: :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Łooooooooo....a co to za zwierze ;) :icon_twisted: :icon_arrow:Byli w lublinie......ponoc 10 osób na koncercie:D juz na wsiach jest większa frekwencja:DByłem na ich koncercie ale w Radawczyku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 I JA I JA !!! Z PUŁAW JESTEM ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Wice gdzie mona w lublinie kupic fajna kureczke ? Najlepiej używke dlatego Sokól, Skóra i tym podbni odpadają. Moze byc gore-tex, moze byc skora :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Wice gdzie mona w lublinie kupic fajna kureczke ? Najlepiej używke dlatego Sokól, Skóra i tym podbni odpadają. Moze byc gore-tex, moze byc skora :flesje: wpadnij na giełdę do elizowki.Ostatnio fajna kurtałe skorzaną wypatrzyłem. Leżała na mnie idealnie, prawie jak nówka tylko rękawy za krótkie 5-6 cm ( chociaż to podobno ja mam za długie ręce). Ewentualnie poszukaj na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 aftys6 to twoja cb stoi zawsze prszd giełdą, taka odpicowana i swiecaca sie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario87rr Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witam....też Lubelskie, a dokladnie Parczew...pozdr kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachar Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 melduje sie oczywiscie z Lublina :flesje: ;) Chlopaki (i kobiety ;) ) co wy na jaka przejazdzke jednodniowa 200-300km moze macie jakies propozycje pogoda jeszcze sie jakos trzyma :cool: pozdr. zachar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ja bym proponowal nad jakies jeziorqo(zaglebocze,krasne itp.), ale ja moge tylko do konca wakacji pozniej to az w pazdzierniku ;). W sumie fajnie by bylo :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 aftys6 to twoja cb stoi zawsze prszd giełdą, taka odpicowana i swiecaca sie ?? nie tak znowu zawsze. ;) Czy aż tak sie to rzuca w oczy ze jest wypucowana na wojskowy połysk, mi to sie zawsze wydaję zę poświęcam za mało czasu na kosmetykę mojej Hondzi :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 jak cos zorganizujecie znaczy jakis wyjazd to piszcie przemyslimy co i jak i sie wybiezemy gdzies ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Co się rozmowa nie kleji i znowu nic u nas na zadupiu (czytaj w Lubelskim) nie wyjdzie :) :D :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi