Pluum Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam serdecznie ,jestem z Jastkowa ,11km od Lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam serdecznie ,jestem z Jastkowa ,11km od Lublina. Witaj Pluum! Dobry avatar :lalag: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamal068 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Oo widzę kolega z Jastkowa ;] To ja mieszkam właśnie niedaleko Edytowane 7 Grudnia 2012 przez kamal068 Cytuj _______________________________Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotreQ92 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Siemka, jestem Piotrek, lat prawie 21, mieszkam w Kozłówce koło Lubartowa.Śmigam... yyy... tzn. nie śmigam :D W garażu po prostu stoi WSK 125 i CZ 350 i czekają na lepsze czasy. No i jestem w trakcie poszukiwań moto do 4k (celuje w turystyke) ;) Pozdro i LwG :) Cytuj "Bez Gwiazdy nie ma jazdy" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Siemka, jestem Piotrek, lat prawie 21, mieszkam w Kozłówce koło Lubartowa.Śmigam... yyy... tzn. nie śmigam :D W garażu po prostu stoi WSK 125 i CZ 350 i czekają na lepsze czasy. No i jestem w trakcie poszukiwań moto do 4k (celuje w turystyke) ;) Pozdro i LwG :) Cześka to fajny sprzęt, znam ludzi co latali takim na bałkany ;) Co do maszyn do turystyki to za 4 klocki nie poszalejesz.No ale mozesz coś szukać wśród GSów czy np porozglądać się za jakąś NTVka z początku lat 90tych ;)Ew może by się udało znaleźć jakąś CB 500 w tej cenie. A co kozłowki to sporo się ostatnio tam flaszek osuszyło ;D Witamy na forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotreQ92 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ogólnie to upatrzyłem sobie Yamahe FZR 600 3HE a i też znalazłem Aprilie Pegaso 650 rotax z 1993 ale nie miałem z nią styczności. Ma ktoś w Lubartowie lub okolicach któryś z tych motocykli? Tylko bym sie przymierzył i porozmawiał ;) LwG Cytuj "Bez Gwiazdy nie ma jazdy" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pemeq Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 powitać wszystkich! :) jestem przemek no i do lublina niestety nie mam tak blisko jak większość z was, ale cóż, nie moja wina :Pa śmigam sobie gixem litrowym ka sześć ;)jak najszybszego ocieplenia życze wszystkim pozdroprzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 powitać wszystkich! :) jestem przemek [...]pozdroprzemek Czesc Przemku! Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elzizabeth Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ja jestem Ela ze świdnika:-P Ja jestem Ela ze świdnika:-P Sluchajcie cz wiecie cos na temat naszego toru na zemborzyckiej bo chcialabym w tym sezonie pojezdzic i pocwiczyc bo wczesniej nie mialam mozliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Elu spóźniłaś się z torem Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elzizabeth Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Wiedzialam ze marne szanse ale łudziłam sie ze jeszcze mi sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 nie wiadomo, jazdy po torze dla samochodziarzy były już w tym roku, więc może developer dopóki nie rozpocznie budowy będzie jeszcze wynajmował tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elzizabeth Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Chcialabym sie przejechac kilka razy zeby poczuc sie pewniej i nabrac troche wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Chcialabym sie przejechac kilka razy zeby poczuc sie pewniej i nabrac troche wprawy A witamy witamy ;) Co do toru to słyszałem od dritujących chłopaków że ponoć wiosną ma już ciężki sprzęt wjechać, no ale to plotki.Szykuje się ponoć jakaś miejscówka w biłgoraju, ale to też póki co plotka.Jeżeli chcesz poćwiczyć, to w okolicy jest kilka naprawde fajnych miejsc.Ja zawsze jeżdżę na podlasie, fakt że kawałek od nas ale smignąć na cały dzień to człowiek może się wyszaleć.A największy plus że drogi o niebo lepsze jak u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elzizabeth Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 A gdzie dokladniej na tym podlasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi