Robcio Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Czesc! Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowciop Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witam Lubelaków. Skrzynice (niedaleko Lublina)Do zobaczenia na trasie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witanko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christmas1990 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 witam lublin jezeli chodzi o rybki to i ja bym sie na cos pisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 witam lublin jezeli chodzi o rybki to i ja bym sie na cos pisal Czesc! Brak Ci czasu na interpunkcje, czy do szkoly jeszcze nie chodziles? Piszesz ciagiem, jak jakis niechluj. Kolejny w tym tygodniu :blink: A jezeli chodzi o rybki, to wiem gdzie hindus smazy swietnego mintaja... chcesz namiar? :bigrazz: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamal068 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Siema wszystkim ! :) I ja się dopisuję ... Płouszowice k.Lublina :D Cytuj _______________________________Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Witamy, witamy.... Czesc! Brak Ci czasu na interpunkcje, czy do szkoly jeszcze nie chodziles? Piszesz ciagiem, jak jakis niechluj. Kolejny w tym tygodniu :blink: A jezeli chodzi o rybki, to wiem gdzie hindus smazy swietnego mintaja... chcesz namiar? :bigrazz: i człowiek się zamknął w sobie.... Oj Robciu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Orientuje się ktoś jak wygląda kwestia wjazdu endurakami na hałdę w Bogdance? Oczywiście nie mowie o zawodach tylko o samolnym wjezdzie "na partyzanta". Moze ktoś ma ochotę się dołączyć? Termin to niedziela za 2 lub 3 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Orientuje się ktoś jak wygląda kwestia wjazdu endurakami na hałdę w Bogdance? Oczywiście nie mowie o zawodach tylko o samolnym wjezdzie "na partyzanta". Moze ktoś ma ochotę się dołączyć? Termin to niedziela za 2 lub 3 tyg.Hałda jest monitorowana. Zostaniesz od razu namierzony. Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 jak reaguje ochrona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 jak reaguje ochrona?Z pewnością przegonią. To jest teren zakładu przemysłowego, wpakujesz się na jakąś maszynę i będzie great problem. Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 [...] Oj Robciu.... :tongue: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek12309 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witam :DTeż się dopisuję, Płouszowice/Lublin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irekff Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Wogule nie ma chyba za wielu motocyklistów z lubelskiego na forum proszę o wpisaywanie sie zobaczymy ilu tu nas jest :crossy:Pozdro :buttrock: Bym zaponiał ja wpisuje się jako pierwszy :icon_mrgreen: LUBLIN-LSM :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek660 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam:) coprawda nie lubelskie ale blisko:) jestem z okolic Białej Podlaskiej Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez jacek660 Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi