Pawel Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Gratulacje :-). Już niedługo zobaczę to cacko na żywo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 No no widać że ewoluowałeś w dobrym kierunku, to co będzie następne R1, ZX10, GSXR 1,0 czy może CBR 1000RR... Powodzenia i mase wyrwanych dziewczyn na moto ... ;) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Gratuluję właściwego wyboru! :flesje: VFR rulez ;) A jakby ktoś chciał mocowania do crash padów to dawać na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Póki co graty i czekamy na foty. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Osito, gratuluje, nareszcie masz porządnego sprzęta ;) Nie ma to jak Hondzia ;) No i może wkońcu sie umówimy jakoś, daleko nie masz :biggrin: p.s. Jeździsz konno? ..................... shit, pomyliło mi sie, sorka :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 p.s. Jeździsz konno? ..................... shit, pomyliło mi sie, sorka :banghead: :icon_mrgreen: :icon_eek: :buttrock: laptop mi przez Ciebie spadl na podloge ze smiechu :lapad: Umowić się trzeba zdecydowanie :banghead: No i nie mogę się nie zgodzić: nie ma to jak Hondzia :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paveire Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 No to gratki !! Tez mi sie te V4 cholernie podoba ! Ledwo zapoznalem sie z moja pania, a juz VFR'a po glowie sie kreci :icon_mrgreen: . Kumpel z pracy ma taka brunetke, sexy-czarnule, a.d.1999. Cialko ma zajebiste :buttrock: A jak spiewa na rurze, hmmm :icon_eek: . Pojezdzilbym, oj pojezdzil.pzdr,paveire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi