Qóba Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Dzisiaj jechałem sobie za kobitką (zachowany odstęp, prędkosc około 50 km/h), nagle na jezdnię wyszedł pieszy, ona po hamulcach, ja też ... Niestety ślizgłem się, na szczescie skuterek nie wpadł na samochód, tylko ja POD samochód :flesje: Noga rozpieprzona, skuter ma tylko zerwaną naklejke - bardzo szczęśliwie poleciał :) Mama karze sprzedac skuter, ale ja sie tak łatwo nie poddam ;) Pozdr. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 przykre, ale zadam pytanie na czasie - jak byles ubrany i jakie obrazenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 zachowany odstęp, prędkosc około 50 km/hOops. To bardzo przykre. Dobrze, że nic poważnego się nie stało. A tak nawiązując do cytatu powyżej. Jaki to był odstęp? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 [wyluzuj w sobote jadąc do Poznania poległem w Płocku i teraz mam duzo czasu na pisanie na forum czego i tobie polecam :) ale to, że sie ztego smieję zawdzięczam tylko i wyłącznie ciuszkom (chyba juz nie do użycia) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Odstep był około 3 metrów, wiem, wiem, mogłem zachowac większy ...Lepiej byłoby pominąc sprawe ciuszków ... ;)Tego dnia ubrałem się w krótkie spodenki, t-shirt i sandały :flesje: Tylko mnie nie rugajcie, bo będe płakał :) A co do obrażeń - dwie dziury w stopie, zdarty łokiec i kolano :) Edytowane 11 Lipca 2006 przez QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Tego dnia ubrałem się w krótkie spodenki, t-shirt i sandały A co do obrażeń - dwie dziury w stopie, zdarty łokiec i kolano :flesje:Człowiek uczy się na błedach - ty też napewno dziś się czegoś nauczyłeś :) Szybkiego powrotu na drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Mama karze sprzedac skuter, ale ja sie tak łatwo nie poddam :) Masz racje nie daj sie :flesje: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Lepiej byłoby pominąc sprawe ciuszków ... :flesje:Tego dnia ubrałem się w krótkie spodenki, t-shirt i sandały Czyli typowy strój pt:"ja się nie wywracam" Szybkiego powrotu do stanu sprzed upadku i nie daj się mamie :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Czyli typowy strój pt:"ja się nie wywracam"Nigdy tak nie myslałem, jadąc w pełni ubrany poprostu było nie do wytrzymania, więc ryzykowałem :) Dzięki wszystkim za życzenia :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Odstep był około 3 metrów, wiem, wiem, mogłem zachowac większy ...[...]Tylko mnie nie rugajcie, bo będe płakał :)Oj daj spokój. Nikt Cię nie ruga. Chodzi o to, że skoro już się decydujemy na opisywanie tutaj swoich błędów, to tak aby było to z pożytkiem dla innych.3 m to duuużo za mało. Jadąc 50 km/h pokonuje się w ciągu sekundy 13 metrów. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirat! Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Dokladnie tak jak napisal jurjuszi. Przy 50 bezpieczna odleglosc to pi razy drzwi z 20-30m. 30m bezpieczne, 3m twoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 powtórzę co wyczytałem w 'motocykliście doskonałym'bezpieczna odległość - 2sekundy :) od siebie dodam, że to raczej wersja już dla przynajmniej średnio zaawansowanych motocyklistów - ja utrzymuję przynajmniej 3s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Hm, moto położyłem przy jakiś 10 - 20 km/h, no, ale niestety położyłem... Myslałem żeby uciekac w lewo, ale akurat przechodził pieszy, wiec wolałem nie ryzykowac :)Babka przez którą hamowałem tylko looknęła i poszła, za to znalazła się inna kobita, bardzo w porządku - poczekała ze mną na tatę :flesje: A co do mamy - już ją przekonałem, skuter zostaje, niedługo delikatnie wspomne o 125ce :) Edytowane 11 Lipca 2006 przez QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 A co do mamy - już ją przekonałem, skuter zostaje, niedługo delikatnie wspomne o 125ce :flesje: :) Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 piesi wpadajacy na droge sa najgorsi !! mi wypadł pijak i był mały ślizg , ale sie pozbierałem szybko i jeszcze go dogoniłem :] 3maj sie, masz mała nauczke i wiesz juz jaki jest asfalt przy bliskim kontakcie :) POzro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi