przeswitNowogard Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Paczek kategorycznie NIE, nie wiadomo jaka osoba dostanie twoja krew może być wrażliwa na ketoprofen i salicylany występujące w ketanolu. No i jeszcze zaszczyki które przyjmujesz, Nawet nie ma mowy! Także nie powinnaś oddawać krwi, obecnie ona się nie nadaje! Możesz przyjechać do krwiodawstwa to samo powie ci Pani dr. (a warto się pokazać bardzo ładna ta kobitka - młoda :icon_mrgreen: ) Ketoprofen (inaczej ketanol) stosuje się ostrożnie u pacjentów z chorobą wrzodową żołądka i dwunastnicy, w krwawieniach z przewodu pokarmowego, w upośledzonej czynności wątroby i nerek oraz u pacjentów leczonych przeciwzakrzepowo pochodnymi kumaryny. Podobnie do innych niesteroidowych leków przeciwzapalnych, ketoprofen może maskować zwiastuny i objawy ostrej infekcji. Dlatego tez dostajesz zastrzyki :buttrock: Paczek czy aż tak cię boli ze dostajesz ketanol? ja zaczołbym od czegoś słabszego gdzie jest łagodnieszy dla naszego organizmu, no ale cóż lekarze prosto z grubej rury! Edytowane 24 Października 2007 przez przeswitNowogard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S,PACZEK Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Paczek kategorycznie NIE, nie wiadomo jaka osoba dostanie twoja krew może być wrażliwa na ketoprofen i salicylany. No i jeszcze zaszczyki które przyjmujesz, Nawet nie ma mowy! Także nie powinnaś oddawać krwi, obecnie ona się nie nadaje! Możesz przyjechać do krwiodawstwa to samo powie ci Pani dr. (a warto się pokazać bardzo ładna ta kobitka - młoda :buttrock: )No to może i tak pojadę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeswitNowogard Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Paczek jedz, nawieszaj krzyże, czy coś św. na szyje ona to uwielbia, no oczywiście koniecznie się rozbierz. :icon_mrgreen: :buttrock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) A dzisiaj, z mojej Padaczki XS wypruto flaki. Zęby ma całe, kły zeszlifowano, może już będzie ok z "jedynką". Szykujecie się?? Jak humorki?? :buttrock: :icon_mrgreen: Paweł się teraz nie rozbierze, roztył się pewnie biedak w łóżku... jejku.... Przeswit, aleś pociągnął!! Dobre, dobre!! A nie pochwaliłeś się, że z Ciebie taki medicinus specjalitatus... hi, hi... Edytowane 24 Października 2007 przez mav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeswitNowogard Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 A dzisiaj, z mojej Padaczki XS wypruto flaki. Zęby ma całe, kły zeszlifowano, może już będzie ok z "jedynką". Szykujecie się?? Jak humorki?? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Ja się nie szykuje bo i nawet boeingiem bym nie zdążył :buttrock: Mav może by tak jakaś konferencje na przyszłość zorganizować dla nieobecnych, czy z poza Szczecina, wystarczy tylko mikrofon, laptop + net! No ale cóż marzenie :D :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ja się nie szykuje bo i nawet boeingiem bym nie zdążył :crossy: Mav może by tak jakaś konferencje na przyszłość zorganizować dla nieobecnych, czy z poza Szczecina, wystarczy tylko mikrofon, laptop + net! No ale cóż marzenie :wink: :biggrin:ha ha a teraz juz tu bedziemy prosze sie logowac! :bigrazz: :P http://www.motocyklista-zachodniopomorski....47405874e82be4d mysle ze wiecej juz forum nie bedzie potrzebnych do utrzymania kontaktu ha ha :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga. Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Witam wszystkich tu obecnych i chwolowo nieobecnych ... ... bo może wyszli z psem na spacer ... hihihih Udało mi się tu jakoś dotrzeć, zalogować i napisać (....wielki dzięki Mav za pomocne info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 ha ha a teraz juz tu bedziemy prosze sie logowac! :biggrin: :crossy: http://www.motocyklista-zachodniopomorski....47405874e82be4d mysle ze wiecej juz forum nie bedzie potrzebnych do utrzymania kontaktu ha ha :biggrin:Jesteście genialni! :biggrin: Jak to zrobiliście? :biggrin: Właśnie się zarejestrowałem.Aga zajrzyj w link podany przez generała :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga. Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 ... już zerknęłam ... i nawet się zalogowałam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G Linda Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 ha ha a teraz juz tu bedziemy prosze sie logowac! ;) :flesje: http://www.motocyklista-zachodniopomorski....47405874e82be4d mysle ze wiecej juz forum nie bedzie potrzebnych do utrzymania kontaktu ha ha ;) no tu mi się bardzo podoba na tym nowym M-Z-tylko niech shoutbox zostanie takim śmietnikowym GG.Reszte strony może być poważna i na temat ale Shoutbox zostawcie gawędziarzom,kochankom,wariatom i LINDZIE!!! A niech ludzie gadają !!!! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) GLindo, tak będzie!! Shoutbox dla ludu. Tematy w forum będą już konkretne... Mam nadzieję, że wszystko zaskoczy!!Zapraszamy wszystkich chętnych, nawet zwierzęta, przedmioty, UFO i co lub kto jeszcze zapragnie. Prosimy o wyrozumiałość, bo stronka w budowie!!www.motocyklista-zachodniopomorski.pl Edytowane 24 Października 2007 przez mav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) Tak,to ja: MADI :bigrazz: Jeszcze trochę to będę miała nick: Krwiopijca :bigrazz: Paczek.... To prawda, nie możesz oddać krwi :wink: ale Pani doktor faktycznie przeurocza.http://picasaweb.google.pl/adrianasmigiels...295633478955314 a teraz NIEZBĘDNIK ODDAWACZA KRWI Przed oddawaniem krwi nie należy jeść tłustych potraw ani przetworów mlecznych. Picie alkoholu rozpoczęte wieczór wcześniej zakończcie, proszę, o rozsądnej godzinie. :flesje: Teraz kilka słów, które na TYM forum - mam nadzieję - nie zostaną opacznie zrozumiane :banghead: Czasem się zdarza, że po oddaniu krwi ktoś sie może czuć słabiej, może być mu zimniej niż zwykle i spada koncentracja. Jest się też sennym. Jeśli ktoś wie/podejrzewa, że tak może być właśnie z nim zalecam przyjechanie samochodem (choć baaardzo to zmartwi Panie pielęgniarki). Samochód mniej wymaga od kierowcy i więcej błędów wybacza. Zresztą wiecie zapewne o czym mówię...No i cieplej w nim jest :bigrazz: Po oddaniu krwi i tak chwilę tam spędzimy na jedzeniu i przechwalaniu się kto jak szybko oddał swój bezcenny płyn więc będzie chwila, żeby ocenić swoje możliwości prowadzenia pojazdu bądź też dojść do siebie. Więcej info o Bankach Krwi tutaj: http://forum.motocyklistow.pl/Bank-Krwi-Sz...kie-t64459.html gdzieś tam jest nawet link do relacji w TV :clap: Edytowane 25 Października 2007 przez madriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 WitajcieKasiu -Rusty organizujemy Sylwestra - skontaktuj się z nami czy chcesz być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) WitajcieKasiu -Rusty organizujemy Sylwestra - skontaktuj się z nami czy chcesz być. do sylwestra juz blisko ha hahttp://www.motocyklista-zachodniopomorski.pl/ Z OKAZJI ZBLIZAJACYCH SIE SWIAT ZYCZE WSZYSTKIM MIłYCH,ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ,A W NOWYM 2008 SEZONIE MOTO SZCZESLIWYCH POWROTOW DO DOMUPOZDRO OD rodzinki de'ROKER Edytowane 22 Grudnia 2007 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablik-ez Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Z okazji zbliżającego się Nowego Roku 2008 wszystkiego najlepszego dla wszystkich motozakręconych składają DIABLIKI :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi