G Linda Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 cześć Robert-jak tam nastrójcześć Paweł -uśmiechnij się,bo ładnie wyglądasz jak się uśmiechasz :rolleyes: Nie sądzicie chłopaki że tak trochę można tu się pogubić-jak w wielkim mieście-a ta strona to taki duży SHOUTBOX (coś co ja lubię) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S,PACZEK Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Mam nadzieję, że będziemy się znać do konca życia, żeby życie było kolorowsze, także nie pękaj, jakoś się ułoży. A tak poza tym to nie mogę się tu wogule znależć. I jeszcze dziś morale mi spadło. Za dużo czasu sam i bez ruchu, jak więzienie, wpadajcie na kawę jak tylko będziecie mieli ochotę. Dzięki Robert, ale mam dosyć gapienia sie w telewizor, i chyba już nawet w monitor. Jedyne co mnie cieszy to jak ktoś mnie odwiedza, bo nawet rodzinkę widzę tylko 3-4 godziny dziennie. Napisałem też do ciebie, ale jakimś códem doszło do Lindy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert65 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 cześć Robert-jak tam nastrójcześć Paweł -uśmiechnij się,bo ładnie wyglądasz jak się uśmiechasz :icon_mrgreen: Nie sądzicie chłopaki że tak trochę można tu się pogubić-jak w wielkim mieście-a ta strona to taki duży SHOUTBOX (coś co ja lubię) :icon_question: czesc Linda , kurcze nie wiedzialem , ze na MZ mialas jakies erotyczne posty hihihi cześć Robert-jak tam nastrójcześć Paweł -uśmiechnij się,bo ładnie wyglądasz jak się uśmiechasz :icon_mrgreen: Nie sądzicie chłopaki że tak trochę można tu się pogubić-jak w wielkim mieście-a ta strona to taki duży SHOUTBOX (coś co ja lubię) :icon_exclaim: czesc Linda , kurcze nie wiedzialem , ze na MZ mialas jakies erotyczne posty hihihi Mam nadzieję, że będziemy się znać do konca życia, żeby życie było kolorowsze, także nie pękaj, jakoś się ułoży. A tak poza tym to nie mogę się tu wogule znależć. I jeszcze dziś morale mi spadło. Za dużo czasu sam i bez ruchu, jak więzienie, wpadajcie na kawę jak tylko będziecie mieli ochotę.Dzięki Robert, ale mam dosyć gapienia sie w telewizor, i chyba już nawet w monitor. Jedyne co mnie cieszy to jak ktoś mnie odwiedza, bo nawet rodzinkę widzę tylko 3-4 godziny dziennie.Napisałem też do ciebie, ale jakimś códem doszło do Lindy?? Mam dzis jakies cuda z netem, raz jest , raz go nie ma.http://forum.motocyklistow.pl/Ostry-kawal-t66584.htmlpod tym adresem masz extra dowcipy.moze sie troche rozerwiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 super ze tu jestescie ja tez jestem z wami ,wszystkim zycze zdrowka i bawmy sie razem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G Linda Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 no widzimy że jesteś,ale jakoś się nie bawimy -idę chyba spać-nocka przede mną -odwiedzajcie mnie nawet w nocy :) czas szybciej przeleci-jakoś wcale tu nie wesoło. Jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 no widzimy że jesteś,ale jakoś się nie bawimy -idę chyba spać-nocka przede mną -odwiedzajcie mnie nawet w nocy :) czas szybciej przeleci-jakoś wcale tu nie wesoło. Jesień A jak jest teraz na MZ?? Bo nie mogę się zalogować... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert65 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 A jak jest teraz na MZ?? Bo nie mogę się zalogować... :) Wielkie porzadki na stronie, zamknieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G Linda Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 :smile: :flesje: :eek: papapa do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 :smile: :flesje: :evil: papapa do jutra Pracuj, pracuj i tylko sprawdź czy masz wodę destylowaną, bo na Shellu koło mnie to nawet nie wiedzą co to jest... same batoniki i parówki, a myślałem, że na stacji paliw to co jak co ale wodę destylowaną to się sprzedaje... za to laseczki były jak najbardziej... tylko zmarzłem śmigając z bucika... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S,PACZEK Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Dzeki Robert za odwiedziny i resztę. Widzę że włączyli MZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sol Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Nie po to mam :icon_biggrin: zeby z bucika dreptac.To co ,ze 5 na +,to co ,ze palce odpadaly,to co ,ze prawie na duga strone jechalam.Wazne ze mialam z tego radoche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Qrcze, a za co BB, czyli Bogdana zbanowali?? Kto wie?? Jak się lękacie "nie lękajcie się", to napiszcie na PRIV. Qrde, gość w porządku, spokojny... chyba, że nie mogą mu Piasków wybaczyć... :icon_mrgreen: ;) :) simen, orzełek i reszta świty - mogę iść spać? :icon_mrgreen: Proszę.... Dziękuję. Rodzinka się ucieszy... wyluzujcie Panowie, bo na zdrowiu podupadniecie... Witaj Orle i witaj Robert65. Sorki, ale już idę lulu... zmachałem się siedząc pod sufitem i gładząc ściany... Edytowane 22 Października 2007 przez mav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 PROPONUJE ABYSMY WSZYSTKIM NASZYM ZNAJOMYM ZAPROPONOWALI NASZE FORUM I KTO BEDZIE CHCIAł TEN Z NAMI BEDZIE :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 To dobry pomysl , tylko trzeba ustalić kto tutaj będzie robił pobudkę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Africa Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Witam wszystkich bardziej i mniej znajomych!Szkoda, że tak sie porobiło... Może jeszcze będzie jakieś porozumienie ponad podziałami? :P Ja także będę w dalszym ciągu brała udział w forum MZ, chociaż mój postowy wkład nie jest zbyt wielki. Trochę zaskoczyła mnie cała sytuacja, bo w weekend byłam na weselichu mojego przyjaciela. Wiedziałam tylko z wcześniejszych wiadomości, że mają pojawić się moderatorzy. Wracam - a tu MZ zamknięte. Moim zdaniem moderator naprawdę może się przydać na takim uczęszczanym forum, ale pod warunkiem, że nie jest cenzorem, ale takim "sprzątaczem" - czyli wycina np. posty o treści "hihi", zmienia nazwy tematów na odpowiednie do treści, albo wywala posty nie związane z danym tematem. Ja ostatnimi czasy naprawdę sie w niektórych gubiłam. A z innych forów wiem, że może się to sprawdzić, tylko trzeba to robić umiejętnie. Skoro już nadejszła godzina szczerości, to powiem wam jak to jest ze mną: chyba niezbyt często będę uczestniczyła w takich tłumnych wyjazdach, bo stwierdziłam, że jazda w tak dużej grupie jest zbyt niebezpieczna. No i szczerze - nie interesuję mnie "przejazdy paradne", bo w innym celu kupiłam motocykl. Wole jazdę max w 4 pojazdy. Tak więc jakby ktoś nie miał towarzystwa do przejażdżki, to sie polecam... ale chyba dopiero na wiosnę, bo po mojej ostatniej wycieczce do dzisiaj sie kuruję... :banghead: Pozdrwaiam wszystkich i do rychłego zobaczenia :biggrin: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi