Skocz do zawartości

MOTOR KARDAN KLUB

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

cześć Robert-jak tam nastrój

cześć Paweł -uśmiechnij się,bo ładnie wyglądasz jak się uśmiechasz :rolleyes:

Nie sądzicie chłopaki że tak trochę można tu się pogubić-jak w wielkim mieście-a ta strona to taki duży SHOUTBOX (coś co ja lubię) :notworthy:

Mam nadzieję, że będziemy się znać do konca życia, żeby życie było kolorowsze, także nie pękaj, jakoś się ułoży. A tak poza tym to nie mogę się tu wogule znależć. I jeszcze dziś morale mi spadło. Za dużo czasu sam i bez ruchu, jak więzienie, wpadajcie na kawę jak tylko będziecie mieli ochotę.

Dzięki Robert, ale mam dosyć gapienia sie w telewizor, i chyba już nawet w monitor. Jedyne co mnie cieszy to jak ktoś mnie odwiedza, bo nawet rodzinkę widzę tylko 3-4 godziny dziennie.

Napisałem też do ciebie, ale jakimś códem doszło do Lindy??

cześć Paweł -uśmiechnij się,bo ładnie wyglądasz jak się uśmiechasz :icon_mrgreen:

Nie sądzicie chłopaki że tak trochę można tu się pogubić-jak w wielkim mieście-a ta strona to taki duży SHOUTBOX (coś co ja lubię) :icon_question:

czesc Linda , kurcze nie wiedzialem , ze na MZ mialas jakies erotyczne posty hihihi

cześć Paweł -uśmiechnij się,bo ładnie wyglądasz jak się uśmiechasz :icon_mrgreen:

Nie sądzicie chłopaki że tak trochę można tu się pogubić-jak w wielkim mieście-a ta strona to taki duży SHOUTBOX (coś co ja lubię) :icon_exclaim:

czesc Linda , kurcze nie wiedzialem , ze na MZ mialas jakies erotyczne posty hihihi

Mam nadzieję, że będziemy się znać do konca życia, żeby życie było kolorowsze, także nie pękaj, jakoś się ułoży. A tak poza tym to nie mogę się tu wogule znależć. I jeszcze dziś morale mi spadło. Za dużo czasu sam i bez ruchu, jak więzienie, wpadajcie na kawę jak tylko będziecie mieli ochotę.

Dzięki Robert, ale mam dosyć gapienia sie w telewizor, i chyba już nawet w monitor. Jedyne co mnie cieszy to jak ktoś mnie odwiedza, bo nawet rodzinkę widzę tylko 3-4 godziny dziennie.

Napisałem też do ciebie, ale jakimś códem doszło do Lindy??

Mam dzis jakies cuda z netem, raz jest , raz go nie ma.

http://forum.motocyklistow.pl/Ostry-kawal-t66584.html

pod tym adresem masz extra dowcipy.

moze sie troche rozerwiesz.

no widzimy że jesteś,ale jakoś się nie bawimy -idę chyba spać-nocka przede mną -odwiedzajcie mnie nawet w nocy :) czas szybciej przeleci-jakoś wcale tu nie wesoło. Jesień

A jak jest teraz na MZ?? Bo nie mogę się zalogować... :D

:smile: :flesje: :evil: papapa do jutra

Pracuj, pracuj i tylko sprawdź czy masz wodę destylowaną, bo na Shellu koło mnie to nawet nie wiedzą co to jest... same batoniki i parówki, a myślałem, że na stacji paliw to co jak co ale wodę destylowaną to się sprzedaje... za to laseczki były jak najbardziej... tylko zmarzłem śmigając z bucika... :eek:

Qrcze, a za co BB, czyli Bogdana zbanowali?? Kto wie?? Jak się lękacie "nie lękajcie się", to napiszcie na PRIV.

Qrde, gość w porządku, spokojny... chyba, że nie mogą mu Piasków wybaczyć... :icon_mrgreen: ;)

:) simen, orzełek i reszta świty - mogę iść spać? :icon_mrgreen: Proszę....

Dziękuję. Rodzinka się ucieszy... wyluzujcie Panowie, bo na zdrowiu podupadniecie...

Witaj Orle i witaj Robert65. Sorki, ale już idę lulu... zmachałem się siedząc pod sufitem i gładząc ściany...

Edytowane przez mav

Witam wszystkich bardziej i mniej znajomych!

Szkoda, że tak sie porobiło... Może jeszcze będzie jakieś porozumienie ponad podziałami? :P

Ja także będę w dalszym ciągu brała udział w forum MZ, chociaż mój postowy wkład nie jest zbyt wielki.

Trochę zaskoczyła mnie cała sytuacja, bo w weekend byłam na weselichu mojego przyjaciela. Wiedziałam tylko z wcześniejszych wiadomości, że mają pojawić się moderatorzy. Wracam - a tu MZ zamknięte.

Moim zdaniem moderator naprawdę może się przydać na takim uczęszczanym forum, ale pod warunkiem, że nie jest cenzorem, ale takim "sprzątaczem" - czyli wycina np. posty o treści "hihi", zmienia nazwy tematów na odpowiednie do treści, albo wywala posty nie związane z danym tematem. Ja ostatnimi czasy naprawdę sie w niektórych gubiłam. A z innych forów wiem, że może się to sprawdzić, tylko trzeba to robić umiejętnie.

Skoro już nadejszła godzina szczerości, to powiem wam jak to jest ze mną: chyba niezbyt często będę uczestniczyła w takich tłumnych wyjazdach, bo stwierdziłam, że jazda w tak dużej grupie jest zbyt niebezpieczna. No i szczerze - nie interesuję mnie "przejazdy paradne", bo w innym celu kupiłam motocykl. Wole jazdę max w 4 pojazdy. Tak więc jakby ktoś nie miał towarzystwa do przejażdżki, to sie polecam... ale chyba dopiero na wiosnę, bo po mojej ostatniej wycieczce do dzisiaj sie kuruję... :banghead:

Pozdrwaiam wszystkich i do rychłego zobaczenia :biggrin:

:banghead: