generał Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) JESTEM!!!! juz niedlugo sie widzimy!!!! tylko musze zalatwic jakis transport bo wlasnie zjaral mi sie samochodzik!!! chyba mu sie udzielilo od twojego kompa!!!! :icon_eek: A TO PECH :D ALE WIEDZ O TYM ZE MUSISZ BYC BO INACZEJ NIE WIDZE-NO I PEWNIE PRZEBIERZESZ SIE ZA Amazonke :buttrock: :clap: :lalag: PILNE I CIAGLE AKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! Jest mozliwosc dorobienia sobie'' paru złotych'',PRACA ANKIETERA ; NIE TRZEBA SIE NADZWIGAC ANI NADENERWOWAC ,PO PROSTU SPOKOJNA PRACA-dotyczy CAłEGO ZACHODNIOPOMORSKIEGO.kontakt i informacje na temat pod tel.0603114303 KASIA Edytowane 16 Grudnia 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkasik Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 PILNE I CIAGLE AKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! Jest mozliwosc dorobienia sobie'' paru złotych'',PRACA ANKIETERA ; NIE TRZEBA SIE NADZWIGAC ANI NADENERWOWAC ,PO PROSTU SPOKOJNA PRACA-dotyczy CAłEGO ZACHODNIOPOMORSKIEGO.kontakt i informacje na temat pod tel.0603114303 KASIA I chyba trzeba sobie odpuscic, bo mało kogo to interesuje. Dzieki za pomoc, ale ja odpuszczam........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 A co z tym "Przygarnij kropka"????? :smile: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkasik Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 A co z tym "Przygarnij kropka"????? :smile: A nie fajne?Bo mi się podoba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 A nie fajne?Bo mi się podoba .... a co to! koluniu humorku nie ma?grunt to dobre myslenie -bedzie dobrze :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkasik Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 a co to! koluniu humorku nie ma?grunt to dobre myslenie -bedzie dobrze :icon_exclaim: daj spokój, nie ma nawet o czym mówic,........................... umiesz liczyc licz na siebie, wiec zaczynam...... a humorek i usmiech jest zawsze - ale tylko prywatnie i nie dla wszyskich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Amazonka trzeba sie urodzic-to mam juz za soba!!! he he--teraz was musze zaskoczyc przebrankiem!!!! buzka dla Zany.,. Rusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Amazonka trzeba sie urodzic-to mam juz za soba!!! he he--teraz was musze zaskoczyc przebrankiem!!!! buzka dla Zany.,. Rusty a dla mnie to nie -juz zabrakło tego BUZIAKA,JA TEZ CHCE ,JA TEZ :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Życze wam, aby w Dzień Bożego Narodzenia nikt nie był sam i, aby spełniły się wasze najskrytsze marzenia...VIDLAK :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Życze wam, aby w Dzień Bożego Narodzenia nikt nie był sam i, aby spełniły się wasze najskrytsze marzenia...VIDLAK :notworthy: DZIEKUJEMY I OCZYWISCIE ZYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO A GłOWNIE ZDROWKA BO ONO JEST NAWIEKSZYM SKARBEM :flesje: RODZINA GENERALIMUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 DZIEKUJEMY I OCZYWISCIE ZYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO A GłOWNIE ZDROWKA BO ONO JEST NAJWIEKSZYM SKARBEM :D RODZINA GENERALIMUS A DO NASZEJ SYLWESTROWEJ ZABAWY JUZ TYLKO PARE GODZINEK :) ALE FAJOWO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkasik Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 ALE TU NUDY......... AŻ SMUTNO........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Jakie nudy :icon_arrow: ??tylko pogody brak, a jak się fajnie poleruje śruby , Miodzio :) Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkasik Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Jakie nudy :) ??tylko pogody brak, a jak się fajnie poleruje śruby , Miodzio :rolleyes: ale tu nic sie nie dzieje.... nie widac szaleństwa, zabawy, radości.... malo zachecajace?a pogody życzę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 no i mamy juz NOWY ROK 2007ZABAWA SYLWESTROWA BYłA SUPEROWA DZIEKUJE ZA ORGANIZACJE I POMOC WSZYSTKIM KTORZY SIE DO TEGO PRZYCZYNILI A W SZCZEGOLNOSCI MOJEJ ZONCE ZANETCE-JESTES WIELKA :) :) :flesje: :crossy: :) :clap: :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi