luna Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 mam tez niepotwierdzona informacje [/color] ze zlot w ZŁOCIENCU MA BYC ODWOŁANY ZE WZGLEDU NA WYCOFANIE SIE GŁOWNEGO SPONSORA Witam wszystkich!zlot w Złocieńcu napewno będzię, jak usłyszycie inne informacje to będą to PLOTY. :) sponsor sie wycofał ale jest już inny. :) tak więc impreza napewno jak co roku sie odbedzie. pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ja byłem bardzo zadowolony ze zlotu, była mała awaria sprzętu :) , ale był śmiesznie, bez większych awantur, i napewno za rok też pojade! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Moim zdaniem imprezka była udana na 102% i było naprawde warto teraz nam morze i imprezujemy dalej :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Witam wszystkich!zlot w Złocieńcu napewno będzię, jak usłyszycie inne informacje to będą to PLOTY. :) sponsor sie wycofał ale jest już inny. :) tak więc impreza napewno jak co roku sie odbedzie. pozdrawiam :) a ty bedziesz ?moze w koncu sie nam gdzies pokazesz czy tylko jestes komputerowym cieniem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) a ty bedziesz ?moze w koncu sie nam gdzies pokazesz czy tylko jestes komputerowym cieniem??? Ja w predzej będę w Złocieńcu niż w Niechorzu. co sie tak gorączkujesz? nie mieszkam bezpośrednio w samym Szczecinie i w dodatku teraz mam goracy okres w pracy i nie zawsze moge sobie pozwolić na swoje przyjemności. pozdrawiam wszystkich nerwusów :) :) Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez luna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja w predzej będę w Złocieńcu niż w Niechorzu. co sie tak gorączkujesz? nie mieszkam bezpośrednio w samym Szczecinie i w dodatku teraz mam goracy okres w pracy i nie zawsze moge sobie pozwolić na swoje przyjemności. pozdrawiam wszystkich nerwusów :bigrazz: :biggrin: no to ok baw sie dobrze :clap: MASZ W OPISIE SZCZECIN WIEC DLATEGO TAKIE ROZMOWY :icon_idea: a nerwy dlatego bo jeszcze nikt cie nie widział i ludzie podejrzewaja nas ze sami ze soba piszemy-wiec udowodnij im ze tak nie jest :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Są nowe foty ze Stepnicy na http://kardan.ovh.org/ Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonkominiarz Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 no to ok zobaczy sie :biggrin: a tam w tym TUCZNIE pilnuj sie bo CIE utucza i sprzedadza :wink: :bigrazz: :clap: :icon_idea:jestem jakby co buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) no to ok baw sie dobrze :icon_idea: MASZ W OPISIE SZCZECIN WIEC DLATEGO TAKIE ROZMOWY :icon_eek: a nerwy dlatego bo jeszcze nikt cie nie widział i ludzie podejrzewaja nas ze sami ze soba piszemy-wiec udowodnij im ze tak nie jest :bigrazz: Wiele osób z tego forum sie osobiście nie zna i NIE OBCHODZI mnie ze ktos w cos nie wierzy i nic nikomu nie musze udowadniać bo nie czuje takiej potrzeby :clap: nie obchodza mnie Wasze wasnie. Ludzie zawsze będą gadać i obojetne jest czy znaja czy nie :icon_razz: Mnie osobiscie to nie obchodzi bo dawno wyrosłam z zabaw przedszkolnych :wink: Co nieznaczy wcale ze nigdy sie nie spotkamy na jakims zlocie albo przy piwku :biggrin: NIE DAWAJ SIĘ GENERAŁ podburzać innym pa :biggrin: Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez luna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Wiele osób z tego forum sie osobiście nie zna i NIE OBCHODZI mnie ze ktos w cos nie wierzy i nic nikomu nie musze udowadniać bo nie czuje takiej potrzeby :biggrin: nie obchodza mnie Wasze wasnie. Ludzie zawsze będą gadać i obojetne jest czy znaja czy nie :icon_eek: Mnie osobiscie to nie obchodzi bo dawno wyrosłam z zabaw przedszkolnych :bigrazz: Co nieznaczy wcale ze nigdy sie nie spotkamy na jakims zlocie albo przy piwku :icon_idea: NIE DAWAJ SIĘ GENERAŁ podburzać innym pa :biggrin: ja sie nigdy nie daje dlatego nikt mnie nie lubi :clap: ha ha haoczywiscie jak mnie poznasz to na własne oczy sie dowiesz co ze mnie za gagatek :bigrazz: pozdrawiam i do zobaczenia :wink: kiedys to z pewnoscia :icon_razz: pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Wiele osób z tego forum sie osobiście nie zna i NIE OBCHODZI mnie ze ktos w cos nie wierzy i nic nikomu nie musze udowadniać bo nie czuje takiej potrzeby :biggrin: nie obchodza mnie Wasze wasnie. Ludzie zawsze będą gadać i obojetne jest czy znaja czy nie :biggrin: Mnie osobiscie to nie obchodzi bo dawno wyrosłam z zabaw przedszkolnych :bigrazz: Co nieznaczy wcale ze nigdy sie nie spotkamy na jakims zlocie albo przy piwku :icon_idea: NIE DAWAJ SIĘ GENERAŁ podburzać innym pa :bigrazz: ja sie nigdy nie daje dlatego nikt mnie nie lubi :clap: ha ha haoczywiscie jak mnie poznasz to na własne oczy sie dowiesz co ze mnie za gagatek :crossy: pozdrawiam i do zobaczenia :wink: kiedys to z pewnoscia :icon_razz: pa pa jestem jakby co buzka witamy cie braciszku LEONIKU :icon_eek: O JAK FAJNIE :crossy:bedziesz nam kominy czyscił w naszych sprzecikach ha,ha Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) witamy cie braciszku LEONIKU O JAK FAJNIE :crossy:bedziesz nam kominy czyscił w naszych sprzecikach ha,ha Uważaj żebys sobie tylko GENERAŁ komina nie uszkodził w tym sprzęciku bo serwis drogi :wink: :biggrin: Co do gagatków to dookoła ich pełno :bigrazz: więc nie ma nic w tym szczególnego :icon_idea: :clap: Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez luna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 witamy cie braciszku LEONIKU O JAK FAJNIE :crossy:bedziesz nam kominy czyscił w naszych sprzecikach ha,ha Uważaj żebys sobie tylko GENERAŁ komina nie uszkodził w tym sprzęciku bo serwis drogi :wink: :icon_idea: Co do gagatków to dookoła ich pełno :bigrazz: więc nie ma nic w tym szczególnego :biggrin: :biggrin: jak sie moto daje do fachowcow KOMINIARZY a nie do PRZEPYCHACHY DAMSKIEJ KANALIZACJI to ne ma sie czego obawiac :clap: :icon_razz: a tak po za tym'' TO BOGATEMU WSZYSTKO WOLNO'' wiec nie pekam tylko bawie sie ZE ZGRANA PACZKA :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 jestem jakby co buzka Sie ma brachu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 :bigrazz: jak sie moto daje do fachowcow KOMINIARZY a nie do PRZEPYCHACHY DAMSKIEJ KANALIZACJI to ne ma sie czego obawiac :wink: :biggrin: a tak po za tym'' TO BOGATEMU WSZYSTKO WOLNO'' wiec nie pekam tylko bawie sie ZE ZGRANA PACZKA :icon_idea:Wow!!!!ale tu czuć samouwielbieniem :clap: :icon_razz: i naprawic motor i "przepchać kanalizację" trzeba umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi