Skocz do zawartości

MOTOR KARDAN KLUB

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

mam tez niepotwierdzona informacje [/color] ze zlot w ZŁOCIENCU MA BYC ODWOŁANY ZE WZGLEDU NA WYCOFANIE SIE GŁOWNEGO SPONSORA

Witam wszystkich!zlot w Złocieńcu napewno będzię, jak usłyszycie inne informacje to będą to PLOTY. :) sponsor sie wycofał ale jest już inny. :) tak więc impreza napewno jak co roku sie odbedzie. pozdrawiam :)

Witam wszystkich!zlot w Złocieńcu napewno będzię, jak usłyszycie inne informacje to będą to PLOTY. :) sponsor sie wycofał ale jest już inny. :) tak więc impreza napewno jak co roku sie odbedzie. pozdrawiam :)

a ty bedziesz ?

moze w koncu sie nam gdzies pokazesz czy tylko jestes komputerowym cieniem???

a ty bedziesz ?

moze w koncu sie nam gdzies pokazesz czy tylko jestes komputerowym cieniem???

Ja w predzej będę w Złocieńcu niż w Niechorzu. co sie tak gorączkujesz? nie mieszkam bezpośrednio w samym Szczecinie i w dodatku teraz mam goracy okres w pracy i nie zawsze moge sobie pozwolić na swoje przyjemności. pozdrawiam wszystkich nerwusów :) :)

Edytowane przez luna

Ja w predzej będę w Złocieńcu niż w Niechorzu. co sie tak gorączkujesz? nie mieszkam bezpośrednio w samym Szczecinie i w dodatku teraz mam goracy okres w pracy i nie zawsze moge sobie pozwolić na swoje przyjemności. pozdrawiam wszystkich nerwusów :bigrazz: :biggrin:

no to ok baw sie dobrze :clap:

MASZ W OPISIE SZCZECIN WIEC DLATEGO TAKIE ROZMOWY :icon_idea:

a nerwy dlatego bo jeszcze nikt cie nie widział i ludzie podejrzewaja nas ze sami ze soba piszemy-wiec udowodnij im ze tak nie jest :wink:

Są nowe foty ze Stepnicy na http://kardan.ovh.org/

[html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none">
<font color="#008000">Moja strona </font></a></b>  <font color="#008000">
<b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none">
<font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>

[/html]

no to ok baw sie dobrze :icon_idea:

MASZ W OPISIE SZCZECIN WIEC DLATEGO TAKIE ROZMOWY :icon_eek:

a nerwy dlatego bo jeszcze nikt cie nie widział i ludzie podejrzewaja nas ze sami ze soba piszemy-wiec udowodnij im ze tak nie jest :bigrazz:

Wiele osób z tego forum sie osobiście nie zna i NIE OBCHODZI mnie ze ktos w cos nie wierzy i nic nikomu nie musze udowadniać bo nie czuje takiej potrzeby :clap: nie obchodza mnie Wasze wasnie. Ludzie zawsze będą gadać i obojetne jest czy znaja czy nie :icon_razz: Mnie osobiscie to nie obchodzi bo dawno wyrosłam z zabaw przedszkolnych :wink: Co nieznaczy wcale ze nigdy sie nie spotkamy na jakims zlocie albo przy piwku :biggrin: NIE DAWAJ SIĘ GENERAŁ podburzać innym pa :biggrin:

Edytowane przez luna

Wiele osób z tego forum sie osobiście nie zna i NIE OBCHODZI mnie ze ktos w cos nie wierzy i nic nikomu nie musze udowadniać bo nie czuje takiej potrzeby :biggrin: nie obchodza mnie Wasze wasnie. Ludzie zawsze będą gadać i obojetne jest czy znaja czy nie :icon_eek: Mnie osobiscie to nie obchodzi bo dawno wyrosłam z zabaw przedszkolnych :bigrazz: Co nieznaczy wcale ze nigdy sie nie spotkamy na jakims zlocie albo przy piwku :icon_idea: NIE DAWAJ SIĘ GENERAŁ podburzać innym pa :biggrin:

ja sie nigdy nie daje dlatego nikt mnie nie lubi :clap: ha ha ha

oczywiscie jak mnie poznasz to na własne oczy sie dowiesz co ze mnie za gagatek :bigrazz:

pozdrawiam i do zobaczenia :wink: kiedys to z pewnoscia :icon_razz:

pa pa

Wiele osób z tego forum sie osobiście nie zna i NIE OBCHODZI mnie ze ktos w cos nie wierzy i nic nikomu nie musze udowadniać bo nie czuje takiej potrzeby :biggrin: nie obchodza mnie Wasze wasnie. Ludzie zawsze będą gadać i obojetne jest czy znaja czy nie :biggrin: Mnie osobiscie to nie obchodzi bo dawno wyrosłam z zabaw przedszkolnych :bigrazz: Co nieznaczy wcale ze nigdy sie nie spotkamy na jakims zlocie albo przy piwku :icon_idea: NIE DAWAJ SIĘ GENERAŁ podburzać innym pa :bigrazz:

ja sie nigdy nie daje dlatego nikt mnie nie lubi :clap: ha ha ha

oczywiscie jak mnie poznasz to na własne oczy sie dowiesz co ze mnie za gagatek :crossy:

pozdrawiam i do zobaczenia :wink: kiedys to z pewnoscia :icon_razz:

pa pa

jestem jakby co buzka

witamy cie braciszku LEONIKU :icon_eek:

O JAK FAJNIE :crossy:bedziesz nam kominy czyscił w naszych sprzecikach ha,ha

Edytowane przez generał

witamy cie braciszku LEONIKU

Uważaj żebys sobie tylko GENERAŁ komina nie uszkodził w tym sprzęciku bo serwis drogi :wink: :biggrin: Co do gagatków to dookoła ich pełno :bigrazz: więc nie ma nic w tym szczególnego :icon_idea: :clap:

Edytowane przez luna

witamy cie braciszku LEONIKU

Uważaj żebys sobie tylko GENERAŁ komina nie uszkodził w tym sprzęciku bo serwis drogi :wink: :icon_idea: Co do gagatków to dookoła ich pełno :bigrazz: więc nie ma nic w tym szczególnego :biggrin: :biggrin:

jak sie moto daje do fachowcow KOMINIARZY a nie do PRZEPYCHACHY DAMSKIEJ KANALIZACJI to ne ma sie czego obawiac :clap: :icon_razz:

a tak po za tym'' TO BOGATEMU WSZYSTKO WOLNO'' wiec nie pekam tylko bawie sie ZE ZGRANA PACZKA :icon_eek:

:bigrazz:

jak sie moto daje do fachowcow KOMINIARZY a nie do PRZEPYCHACHY DAMSKIEJ KANALIZACJI to ne ma sie czego obawiac :wink: :biggrin:

a tak po za tym'' TO BOGATEMU WSZYSTKO WOLNO'' wiec nie pekam tylko bawie sie ZE ZGRANA PACZKA :icon_idea:

Wow!!!!ale tu czuć samouwielbieniem :clap: :icon_razz: i naprawic motor i "przepchać kanalizację" trzeba umieć