Domel Opublikowano 19 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 Gdzie można kupić tanie kufry boczne z mocowaniami do ETZ 251(ewentualnie tylny) najlepiej gdzieś w okolicy Poznania?I w ogóle ile mogą takie kosztować.No i ile mogą kosztować same składane stelaże pod kufry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 19 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 www.wilmat.torun.com.pl zadzwon i sie zapytaj a zamiast kuferkow zrob sakwy z plecakow-tych woj. kostek Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekB Opublikowano 20 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2003 Kufry robi m.in. Dromader, szczególy na -> http://www.laminaty.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ-MuszKieTeR Opublikowano 20 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2003 kuferki to nie wiem ... ja jak kupowalem do etz 250 bagazniki boczne ze skladana podstawa to 100 pln zostawilem za nie w sklepie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 21 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 Jak znajde drugi kask żebym na niego nie musiał wydawać to chyba zdecyduje się na te z Wilmatu-kosztują 77zł z wysyłką 92zł.Ma je może ktoś z was,jak się sprawują :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoPe Opublikowano 23 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2003 Cóż zawsze mozna zrobić stelaże samemu (trochę zabawy ze spawarką). Ja przerobiłem jawowskie (fajne, bo chromowane) i na to wrzuciłem sakwy Kobi. Całkiem nieźle to wygląda, ale ma jedną wadę - sakwy nie dają się zamknąć na klucz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi