R.Y.B.A Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 wlasnie dzwonil do mnie ojciec, wiedzial wypadek na 3-go maja, motocyklista lezal w worku :), podobno udezyl w samochod, wie moze ktos co sie stalo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 chyba sie w tym roku przyda nowy dział Tylko Wypadki - bo co wejde na forum to nowy dzwon i kolejny zgon. Ale pewnie to ludzie nie z forum, bo ja jak sie tu tak naczytam i napatrze to wcale mi si eszalec juz nie chce i nie odkrecam za bardzo , a i zakrety połykam łagodniej. 2oo6 - M A S A K R A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 To chyba przez ta pogode tak się ludzie zachowują. [*] Szkoda kolejnego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 To chyba przez ta pogode tak się ludzie zachowują. [*] Szkoda kolejnego :) eee tam raczej przez głupote jednego albo drugiego , lub tez przez nieuwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 eee tam raczej przez głupote jednego albo drugiego , lub tez przez nieuwage.Chodziło mi ze ludzie przy takiej pogodzie mniej uważają, a i słoneczko czasami nieźle przygrzewa im w główki i nie patrzą realnie na panujące warunki. Głupota to swoją drogą, ale tego nie da się uniknąć ani wyleczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Chodziło mi ze ludzie przy takiej pogodzie mniej uważają, a i słoneczko czasami nieźle przygrzewa im w główki i nie patrzą realnie na panujące warunki. Głupota to swoją drogą, ale tego nie da się uniknąć ani wyleczyć. nom za głupote trzeba płacić , lecz cena czasem jest bardzo wysoka, albo nawet za bardzo. Sam zapłaciłem juz nie raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 nom za głupote trzeba płacić , lecz cena czasem jest bardzo wysoka, albo nawet za bardzo. Sam zapłaciłem juz nie raz.Dobrze że nie zapłaciłeś tej najwyższej stawki i lepiej uważaj na przyszłość bo nie chciałbym ci palić świeczki Pzdr i szerokiej drogi Jeździjcie z głową w kasku, a nie z kaskiem na głowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLIO Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 i kolejny....[*] ciekawe kiedy sie to skonczy....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Więcej motocykli, to więcej wypadków.Takie są wilcze prawa statystki i rzeczywistości. To się nigdy nie skończy.... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio114 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 [*] :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 :banghead: {*} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy desperat Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Szkoda [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi