Marta69 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Ja bym się nie przejmowała ;)Nic do niego nie mam, ale z większością przygłupów jest tak że najpierw zniżysz się do ich poziomu a potem oni pokonają cie doświadczeniem :flesje:Warto ? Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Może i masz racje olać pa#$^@! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Greedo widac ze mama nie wychowala WYBIC JAK KACZKI TAKICH PAJACOW nie dupe urwie jak kogos nie zjade na dzien wez nie przychodz na to forum tepak Jest napisane, ty wiejski kmiotku ;) Przyspieszenie bedzie na pewno odrzutowe :flesje: I wszystko zryje, nawet twoj beret hehe to mnie zjechales ty masz 20 lat tak? hahaah a zachowanie jak przedszkolak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Nic do niego nie mam, ale z większością przygłupów jest tak że najpierw zniżysz się do ich poziomu a potem oni pokonają cie doświadczeniem ;)Warto ? Pewnie, że warto, bo samemu też nabierzesz doswiadczenia. pamiętaj: co Cie nie zabije, to wzmocni. :flesje: Wszystkiego trzeba sie uczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Greedo widac ze mama nie wychowala WYBIC JAK KACZKI TAKICH PAJACOWnie dupe urwie jak kogos nie zjade na dzien wez nie przychodz na to forumtepakhehe to mnie zjechales ty masz 20 lat tak? hahaah a zachowanie jak przedszkolak Następny co próbuje być dorosły i pokazać jaki on jest kozak co nie da się zjechać =) Gratuluje Pewnie, że warto, bo samemu też nabierzesz doswiadczenia. pamiętaj: co Cie nie zabije, to wzmocni. ;) Wszystkiego trzeba sie uczyć... Jak kto lubi. Edytowane 13 Lipca 2006 przez Marta69 Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Następny co próbuje być dorosły i pokazać jaki on jest kozak co nie da się zjechać =) Gratuluje Jak kto lubi. dziekuje czy Ty bys sie dala zjechac jakiemus palantowi? bys cicho siedziala i nic sie nie odzywala? watpie w to wiec przemysl to co piszesz :biggrin: Edytowane 14 Lipca 2006 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Nie dałabym się sprowokować jeśli uważałabym że koleś pisze bzdury.Jeśli reagujesz i zniżasz się do jego poziomu znaczy że rusza cie to co on pisze. Czyli pewnie ma trochę racji skoro sam się tym przejmujesz.Wyluzuj trochę :biggrin: pozdrawiam Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 no nic nie poradze ze nienawidze takich cwaniaczow tylko bym pozabijal dzieki za odp;) wiesz o co chodzi:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) greedo sie smiał ze 3,5 konika to mego power i wogule..... ale porównując do orginalnej motorynki ktora ma jakie 1,8-2KM to jest to prawie 2 x tyle :biggrin: to tak jakbys porównywał 18KM do 35KM.... Edytowane 15 Lipca 2006 przez Bubaziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian2411 Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 :icon_exclaim: przeezliscie na temat greeda a ja mam jeszcze problem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 ma jakie 1,8-2KM to jest to prawie 2 x tyle :icon_exclaim: to tak jakbys porównywał 18KM do 35KM....Oj nie jest to raczej za dobre porównanie. :biggrin: A co do tej motoryny, to napewno sie da, przerabiasz uchwyty i będzie jechało... powodzenia.. i gumowych drzew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Witam wszystkich. Mam problem moj stary silnik od motorynki sie sypnął tak ze nie dalo sie z nim zrobić postanowiłem kupic silnik od simaka . Jak pomyslałem tak zrobiłem kupiłem silnik s-50 i teraz próbuje zrobić mocowanie do tego silniczka i nie wiem jak. Jeden problem mam za sobą takiże musiałem zrobić inny hamulec poniewaz lancuch leci w simaku po drugij stronie i musialem odwrocic kolo na druga strone i zarazem hamulec zrobić. na szczęcie to juz mam zrobione tylko nie wiem jak zrobić te mocowanie do tego silnika. Widzialem na allegro ze taki silnik jest tylko przymocowany za 1 srubke i ja tez bym tak zrobił tylko czy przy mojej jeździe to wytrzyma. Proszę o radę w tej sprawie. Bardzo mi na tym zależy żeby troche pośmigac. Pozdrawiam wszystkich i prosze o rady. Sebastian Cislak :) ;) ;) :smile: A nie wolisz: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=116427820 ?????? :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian2411 Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 mam sie zabic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 mam sie zabic??Z twoich wypowiedzi wynika, ze chcesz to zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUFF Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 http://img473.imageshack.us/img473/3537/motoryna17ur1.th.jpg Moja wydumka 80cm3 chłodzona wodą ponad 10KM 5 biegów :) http://img473.imageshack.us/my.php?image=motoryna17ur1.jpg Moja wydumka 80cm3 chłodzona wodą ponad 10KM 5 biegów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi