Dawid125 Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Witam!! Mam pytanie czy ktoś się wybiera na zlot do Ostródy?? I do tych co tam byli co sadzą o tym zlocie?? Czy opłaca się tam jechać. Ile kosztuje wjazd i co w nim jest. Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi :) Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja bede ale tylko chwilke w sobote. Przejade sie w paradzie i musze lecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 fajnie by było jakbyście terminy podawali :banghead: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Witam!! Zlot odbywa się w terminie 14-16 lipca czyli w ten weekend. pozdrawiam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 ja chce sie tam wybrac ale w sobote a pozniej jechac na pola bitewne grunwaldu o zlocie słyszałem ze jest dobrze zorganizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 ja sie wybieram ;) nawet juz laduje aku do aparatu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 o zlocie słyszałem ze jest dobrze zorganizowanybuhahahahahaha!!!!sory za reakcję, ale nie jest. maksymalna komercja, bez ładu i składu. no, chyba że lubisz takie klimaty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 czy ktoś z 3 miasta sie wybiera dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 oj... :wink: komercja mozna nazwac rozpoczecie sezonu na bemowie w wawie.... lapy precz od Papy :icon_biggrin: i ostrody, a pozatym jak sie komus niepodoba, to niemusi przyjezdzac! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Ufff...ledwo ale już dotarłem do domu :crossy: :icon_mrgreen: ...było sympatycznie aczkolwiek bez rewelacji :wink: Bluesowa kapelka "emerytów" dała czadu...ave padam na kolana. Pozdrowienia dla tych co poznałem,dla tych co się bali zagadać oraz dla tych z którymi się świetnie bawiłem :biggrin: :icon_biggrin: :lalag: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Też byłem u Papy ale niestety tylko od piątku do soboty. Jak najbardziej jestem zdania, że było sympatycznie. Może lekki chaos w temacie organizacji ale komu to przeszkadza. Całkiem miła imprezka i okazja do wypicia kilku browarów na świeżym powietrzu :icon_biggrin: Co do komercji to gdzie ta komercja tam wystąpiła? Chyba jej jedyny przejaw to opłata za wjazd :wink: Ale za to poranna, lecznicza zupa pomidorowa - pierwsza klasa.Ja tam nie jestem z gatunku bułkę przez bibułkę i wielkich oczekiwać nie miałem w związku z tym imprezę uważam za całkiem udaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 ja też byłem (piatek, sobota, niedziela) ale nie mam skali porównawczej bo to był mój pierwszy zlot w ogóle. szkoda, ze nie było okazji do spotkania. oprócz mnie, z forum, wiem, że był jeszcze Rosio. Z resztą gdyby nie on i jego ekipa, to bym pewnie tam sie nie pojawił. Spotkalismy się po trasie, gdzie ja pierwotnie jechałem na Grunwald a oni do Papy i tak jakoś mnie użekli, że pojechałem za nimi.Na zlocie się mi pdobało: wypiłem , pogadałem, posłuchałem, skopałem trochę ogródka, pospałem pod gołym niebem, posłuzyłem osom jako cel ( 6 trafień), rankiem w niedzielę wstałem i pojechałem do domu. Zero agresji, zero komercji, dużo miłych ludzi. Jedno ale - troche sie mi niepodobały sobotnie wycieczki miejscowych rodzin z dziećmi. czułem się jak okaz w ZOO, ale moze tak własnie ma być. Pozdrawiam Rosia i jego ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi