Skocz do zawartości

Czy po GS kupic CBR ?

Rekomendowane odpowiedzi

aha

A po czym poznac ze trzeba jechac na regulacje ?

Po przebiegu na liczniku :) :flesje:

Mimo, że może się Tobie wydawać, że sprzęt chodzi ok to jednak nie opłaca się przekraczać ustalonych terminów. W końcu po coś japońce wymyślili przeglądy okresowe. Nie ryzykuj. Szkoda kasy.

Edytowane przez Boniek

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

I cos mi sie wydaje ze w cbr tez jest co 6.000 przynajmniej tak mnie uswiadomili w serwisie Hondy

,,prosze przyjechac na wymiane oleju za 6000 kilometrów,,

chyba musze zmienic serwis :icon_eek::):buttrock:

Też myślałam, że co 6000 km, ale pogrzebałam troche na necie i na jakiejś stronie znalazłam, że co 12000 km - co mnie nie kryjąc bardzo ucieszyło.

Ale i tak 12000 km za chwilę przejadę i na regulację będę musiała jechać :icon_mrgreen:

pzdr @starte

W GSie wymiana oleju jest co 6 tys. A sprawdzenie i regulacje (gaźniki, zawory) robiłem raz na sezon.

A tak jak czytam, jak wam się GSy znudziły po miesiącu czy tygodniu - się zastanawiam, co wy Q**wa wiecie o jeździe motocyklem!

Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa]

W GSie wymiana oleju jest co 6 tys. A sprawdzenie i regulacje (gaźniki, zawory) robiłem raz na sezon.

A tak jak czytam, jak wam się GSy znudziły po miesiącu czy tygodniu - się zastanawiam, co wy Q**wa wiecie o jeździe motocyklem!

Pewnie Q..a nic nie wiemy :icon_mrgreen: Ale to prawda ze gs szybko sie nudzi jesli ktos jezdzi duzo to ma malo mocy, i takim mom skromnym zdaniem ta kierownica "sportowa" w gsku wyglada troszke glupio zeby nie powiedziec ... . Pewnie teraz posypie sie ogrom zjezdzajacych mnie postow, ale ja tylko wyrazam swoje zdanie, ot co.

Pozdr

SUPPORT 18

Marian, ja nie napisalem, ze mi sie znudzil, tylko, ze okolicznosci przyrody sprawily....

Ty dobrze wiesz jakie okolicznosci :icon_mrgreen: :icon_eek:

bezdura.

Oczywiście ze GS moze sie znudzić.

Miałem wcześniej honde 450s-, była ok, musiałem sprzedać, Potem GS- Taki piekny,,,, znudził sie po miesiacu -, teraz jest fazer - Co prawda kilka miesiecy - ale za kazdym razem jak go dosiadam czuje ze coraz lepiej sie jeżdzi i nie predko bede miał ochote zmieiać.

Wiec nie wiem co masz na myśli " co wy wiecie o jeździe motocyklem"

Wiem tyle ile jeżdziłem, NIe twierdze ze jestem profesjonalistą- oj daleko pewnie jeszcze...ale motocykl moze sie znudzić- to nic złego- Ważne zeby dobrze sie czuć na tym na czym sie jeździ a niekoniecznie nawinać 50 tys km aby "przejsć na kolejny etap 600"