Unicron Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Witam Zdecydydowałem się na XJ600, a konkretnie ten model: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M241649 W poniedziałek jadę go zobaczyć wrazy z kolegą z forum - Paweł-NTV.Czy widzicie coś na tych zdjęciach czemu warto było by się przyjrzeć szczególnie?? Edytowane 8 Lipca 2006 przez Unicron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 nie jestem funem diversiona (yamaha cofneła sie w rozwoju) ale cena wydaje sie dobra . Pozdrawiam Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Używałeś opcji szukaj ??? Była masa informacji o XJ. Tu moja opinia : http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56426,3026968.html Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 95 rocznik był przed zmianą podgrzewania gaźników: ma olejowe, nieudany patent yamahy utrudniający rozruch na zimnym silniku, przy niskich temperaturach otoczeniajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unicron Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Używałeś opcji szukaj ??? Była masa informacji o XJ. Tu moja opinia : http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56426,3026968.html Pawel Nie pytam ogólnie o XJ'ke, bo juz baaardzo dużo o niej czytałem na forum - pytam o ten konkretny egzemplarz, tzn. czy widzicie coś na zdjęciach co mogło by świadczyć o jakiś uszkodzeniach albo brakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Miałem diversionka z 92 roku, była super, nic się nie psuło, jedyne to regulacje gaźników, zmiana oleju, oponek i łańcucha rozrządu( niestety poprzedni właściciel sprzedał mi już z zajechanym łańcuszkiem)A tak to nic, żadnych usterek ,przez prawie dwa lata ciągłej eksploatacji, a ja nawet w zime potrafie śmigać żadnych niedomagań, jeździłbym pewnie nią dużej gdyby nie wjechała baba we mnie na rondzie...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cifer Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Witam Zdecydydowałem się na XJ600, a konkretnie ten model: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M241649 W poniedziałek jadę go zobaczyć wrazy z kolegą z forum - Paweł-NTV.Czy widzicie coś na tych zdjęciach czemu warto było by się przyjrzeć szczególnie?? Czołem,odpowiedź trochę spóźniona, ale może się przyda, jak będziesz jużjechał z kasą.Zastanawia mnie, czemu ktoś zdjął błotnik? Załóż go na moto i dopiero wtedy przyjrzyj się, czy tylne koło jest dokładnie w osi motocykla (z błotnikiem lepiej to widać). Pozdr,Cifer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unicron Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Czołem,odpowiedź trochę spóźniona, ale może się przyda, jak będziesz jużjechał z kasą.Zastanawia mnie, czemu ktoś zdjął błotnik? Załóż go na moto i dopiero wtedy przyjrzyj się, czy tylne koło jest dokładnie w osi motocykla (z błotnikiem lepiej to widać). Pozdr,Cifer Moto juz obejrzałem z kolegą z forum - niestety zdjęcia raczej mijają sie z rzeczywistością. Proszę o usunięcie posta przez moderatorów - dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 a możesz napisać co konkretnie? może następnego chętnego uratujesz przed wtopieniem kasy w złomajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unicron Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) a możesz napisać co konkretnie? może następnego chętnego uratujesz przed wtopieniem kasy w złomajsz za cene 4tys moze by było sens brać, ale nie za 5700 bez rejestracji to sie nie opłacało zupełnie...Ogólnie dużo rdzy, tarcze na wymiane, plastiki wyblakłe od słońca, ciężko palił, alej na silniku (choć ponoc to w małych ilościach normalne, to tu raczej było go za dużo) Edytowane 12 Lipca 2006 przez Unicron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi