mifa Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Przekonajcie się sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toSter Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 tak kask jest *naprawde* wazny a tegio ziomka to na syberie wywieźć! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Witam, to, że gościu miał więcej szczęścia niż rozumu nie zwalnia nas z OBOWIĄZKU noszenia kasku !!!!!! Facet zapewne był w szoku...w takich przypadkach nawet złamana ręka nie stanowi "przeszkody" w awanturowaniu się :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Było już..... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Było już..... :biggrin:Nic nowego... było i to nawet nie tak dawno!!! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Chyba już to widziałem :icon_biggrin: i to w tamtym tygodniu. Jeśli chodzi o kask to temu kolesiowi napewno nie jest potrzebny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio114 Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Chyba już to widziałem :icon_biggrin: i to w tamtym tygodniu. Jeśli chodzi o kask to temu kolesiowi napewno nie jest potrzebny :biggrin: goś wymiata hehehehe a kask jest potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFA?33 Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Nawet kura przez jakiś czas biega bez głowy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGriff Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 :) Jestem teraz w chicago i jak tu widze ludzi na moto to az zal... np. ostatnio jade autostrada z wujkiem autem mamy jakies 140 kmh a tu gosc na gsx-r kolo nas w krotkich spodniach rekawku z dziewczyna w okularkach.Albo gosc jedzie na H-D niby nie szybko bo mial moze ze 40 mil i pali papierosa... az dziwne ze mu nie zgasl.Czasem widuje tu gosci ubranych jak sie nalezy zeby bylo wmiare bezpiecznie, ale co z tego ze ktos jedzie i 50 kmh jak byle co sie stanie i gosc zginine na miejscu, najlepsze jest to ze na rowerach jezdza w kaskach i ochraniaczach ale coz ameryka jak niektorzy tu mowia '' tu wszystko musi byc inne niz gdziendziej to ameryka''... Pozdro dla Polski :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Ja dzisiaj widzialam dwóch gości na R1 w krótkim rękawku, w krótkich spodenkach (centerum Gdyni). I nie zrobiło to na mnie większego wrażenia. Wrażenie by robili pewnie leżąc w szpitalu czekając na przeszczep skóry. Ich sprawa. Edytowane 9 Lipca 2006 przez wygadana_bestia Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja dzisiaj widzialam dwóch gości na R1 w krótkim rękawku, w krótkich spodenkach (centerum Gdyni). I nie zrobiło to na mnie większego wrażenia. Wrażenie by robili pewnie leżąc w szpitalu czekając na przeszczep skóry. Ich sprawa. Od dwóch tygodni jestem w Kopenhadze i jeszcze nie widziałem nikogo choćby w kurtce motocyklowej. Widzę za to codziennie gości bez kasków i jakoś nie widzę w tym nic szczególnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Od dwóch tygodni jestem w Kopenhadze i jeszcze nie widziałem nikogo choćby w kurtce motocyklowej. Widzę za to codziennie gości bez kasków i jakoś nie widzę w tym nic szczególnego Dokładnie ku..wa tak!!!!!!!!!!. Każdy sobie jeździ jak lubi. Skończcie pier...lić o tym kto co jak powinien - moralizatorzy. Nie wasza dupa, nie wasze kolana - wczoraj pojeżdziłem troche w rękawku i było fajnie. Może lepiej skupcie się na najebanych kierowcach, napierd...lącycch przez komórkę patafianów za kółkiem nie zwracających uwagę co sie wokół dzieje, fiutach jeżdżących zimą na letnich oponach, a latem bez świateł bo ku..wa szkoda żarówki. Tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 W Grecji, a szczególnie na wyspach, nie takie rzeczy można zobaczyć.2oo dużo (moto i skutery), w kaskach jeżdzi chyba mniej niż połowa (jest to karane mandatem ok. 70 EUR ale policja ma wybitnie wyostrzone oko na turystów :)), większość w ubraniu plażowym a prędkości mają dość duże. Trzeba jeszcze pamiętać, że w Grecji przepisy ruchu drogowego są traktowane przes wszystkich kierujących z przymrużeniem oka i nagminnie łamane a więc każda jazda to trochę hazardu i przygody :flesje:, bo nie wiadomo co zrobią inni.Z ciekawostek - facet na moto, ubrany plażowo, wiozący w charakterze tankbaga zgrzewkę mineralnej w dużych butelkach.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 janekk jak bedziesz sam sobie płacił za swoje leczenie i nie zajmował łózka w szpitalu bardziej potrzebującym bo miałes fantazję jechać bez kasku to dopiero bedzie twoja sprawa Generalnie jazda bez kasku, etc to po prostu delikatnie mówiąc brak wyobrażni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi