bols2 Opublikowano 21 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 etka za 300zl? + przerejestrowanie 150+oc 144+ remont xxx - wiec wyjdzie napewno troche wiecej Sam remont morze wyniesz wiecej niz cena tej etki_________________MZ ETZ 150e /90' ""NiE RODZIŁEM SIĘ PO TO - ABY ZDYCHAĆ Chłopie po co ją przerejestrywać jakieś oc ????On ma 14 lat i i tak nie ma prawka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 21 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 etka za 300zl? + przerejestrowanie 150+oc 144+ remont xxx - wiec wyjdzie napewno troche wiecej Sam remont morze wyniesz wiecej niz cena tej etki ludzie!! czy ja tu mówię o legalnym sprzęcie?? jak na razie na moim osiedlu jest ponad 8 Mz-tek z czego 6 jest bez papierów. większość z nich to 150, ale są także i 150. takie 15 chodzą po 400zł góra!! jeśli ktoś bardzo chce to koszty remontu można naprawdę bardzo zminimalizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 ludzie!! czy ja tu mówię o legalnym sprzęcie?? uuuuuuuuu,nie jest dobrze.jakoś bezprawiem powiało.skoro to wszystko takie jawne to może warto mi byłoby pofatygować się na dzielnicę do Kolegi.może jakiegoś DEJA VU bym doznał 8O moja etka może być używana tylko przez kogoś kto do jazdy NIE POTRZEBUJE PAPIERÓW.niedługo się nią cieszyłem i dlatego,sorry ale wku**ia mnie taka mowa :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 etka za 300zl? + przerejestrowanie 150+oc 144+ remont xxx - wiec wyjdzie napewno troche wiecej Sam remont morze wyniesz wiecej niz cena tej etki ludzie!! czy ja tu mówię o legalnym sprzęcie?? jak na razie na moim osiedlu jest ponad 8 Mz-tek z czego 6 jest bez papierów. większość z nich to 150, ale są także i 150. takie 15 chodzą po 400zł góra!! jeśli ktoś bardzo chce to koszty remontu można naprawdę bardzo zminimalizować. Szkoda słów na ciebie po prostu... jeżeli komuś zginęła ecia to już wiadomo gdzie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 24 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 Mi zgineła piękna 150 ale papiórkuw też nie mialem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 24 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 A czy jeśli jest bez papierów to od razu musi być kradziona ?? Mz jesli jest np.z 89r. to już troche stare jest - komuś mogły po prostu zginąć, a jeśli do tego ta mz-tka przeszla przez 10 właścicieli....wg.mnie jeśli chce motorower to za 200zł Ogar, a jeśli może być coś mocniejszego to MZ 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peo Opublikowano 1 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2003 A od kiedy Mz to motorower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 1 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2003 No i co z tego ze nie motorower ?? napisalem, ze jesli cos mocniejszego to MZ nie wiem o co ci chodzi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peo Opublikowano 1 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2003 No w wieku 14 lat legalnie sie tym nie pojezdzi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 A kto tu mówi o legalnej jeździe ??? Znajdź mi taką osobe, ktorej zaproponuejsz MZ 250 w idelanym stanie w atrakcyjnej cenie , a ta osoby powie "nie bo mi nie wolno"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 Na wieś taka 250 to w sumie nic i tak policja nie jeździ a przyzwyczjają się odmałego w mieście tym bardziej bo jak jest policja to odrazu nauka jazdy sportowej :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 jejciu... pomyślcie. bez papierów nie znaczy kradziona. mi np. kiedyś zginęły papiery do komara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 jejciu... pomyślcie. bez papierów nie znaczy kradziona. mi np. kiedyś zginęły papiery do komara. nie ładnie nie ładnie Wstyd :oops: : i ty z Chełma jestes i takie glupoty gadasz Wogule pieprza co niektorzy w tym temacie ..... az sie komentowac nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 zoabcz na allegro jest kadet http://allegro.pl/show_item.php?item=13376117 z transportem to nie ma problemu jak nie wiesz jak to zalatwic to powiedz Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi