mwichan Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Więc proszę was abyście napisali tekst takiego testu własnego motoroweru (bądz motocykla do 125ccm) . Tekst najlepiej jak by byl napisany profesjonalnie (ortografie poprawie :biggrin: ) i jakies foteczki. Oczywiscie pod tekstem bedzie wasz nick bazd imie/nazwisko. Będe wdzięczny ponieważ ja i Hazell tworzymy serwis 50-125. (nie powiem narazie) i potrzebujemy testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 o aprili Rs 80 odemnie mozesz dostać test... ho ho... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) bardzo chetnie... tylko nie pisz tego co zwykkle ... :biggrin::D Edytowane 5 Lipca 2006 przez mwichan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 mwichan w wolnej chwili napisze test srki i Ci zapodam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 bede wdziecznnyy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Nareszcie ktoś sie za to wziął :-). Trzymam kciuki za ten serwis, bo najlepiej by było, gdyby zawierał właśnie teskty prozą, a nie takie zwyczajne, wszędzie kopiowane tabelki z danymi. Może opiszę swego Charta, ale wątpię - wolałbym opisać swje przyszłe moto. Niestety, na razie nie wiem, co to będzie :-) - ale w ramach 50-125 powinno się zmieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 ponieważ ja i Hazell tworzymy serwis 50-125. (nie powiem narazie) rzeczywiscie dotrzymales tajemnicy :biggrin: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 objętościowo jak to ma wyglądac ? w sensie jak dlugie ?napisałbym test kmx'a i jakies foteczki :biggrin: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) obejtosciowo co ci slina na klawiature przyniesie :biggrin: a tak na serio no to zeby bylo zawarte info o niej awaryjnosc twoja koncowa opinia itp. a ty ROZEK co masz na mysli ?? Edytowane 5 Lipca 2006 przez mwichan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 obejtosciowo co ci slina na klawiature przyniesie :biggrin: a tak na serio no to zeby bylo zawarte info o niej awaryjnosc twoja koncowa opinia itp.a ty ROZEK co masz na mysli ?? z Twojego posta mozna by wywnioskowac, ze nie chcez "ujawniac" o czym bedzie www a sam napisales, ze o klasie 50-125 cm :D wiec jaka tu gdzie tajemnica Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 nie po prostu nie mowie jaki adrees. o to sie rozchodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Jak się zbiorę w sobie to może opiszę Knighta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 ja napisze jak moto dotre :D bo narazie to mogło by być mało obiektywne ( to docieranie juz mnie deneruje :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 napisać to w poście w tym temacie czy wysłać na jakiegoś mail'a albo coś?? rozumiem ze to maja byc własne odczucia co i jak o wlasnym motorowerze tak?? pozdro:) a tak poza tym gites pomysł z tym serwisem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 napisz tu lub na pw. Aha a co do fotek to Wy dacie adres bo juz macie np. na bikepics czy ja mam wgrac na wlasny serwer .?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi