Vlaad Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Wypad do Skarżyska był SUPER! Rzucam wyzwanie - Muzeum Lotnictwa w Krakowie. W sumie wyjdzie ca 600 km w obie strony, czyli sporo. Nie mam pomysłu na termin. Jeżeli to za daleko to jest jeszcze wspominana wcześniej akcja "Grunwald". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Kraków to bym zrobił przynajmniej dwudniowy, żeby jeszcze trochę po okolicy polatać. Grunwald w przyszłą sobotę z mojej strony dość prawdopodobny.Rękawica podjęta :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 a Kraków w ten weekend ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Muszę trochę w domu pomieszkać, bo inaczej będę się musiał chyba w kufry na amen spakować. Poza tym jakieś chore temperatury mają być w ten weekend. Raczej więc odpadam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 a Kraków w ten weekend ? :biggrin: A tak ciut bliżej ? raczej jazda :D niż zwiedzanie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Vlaad, fantastyczny temat wymysliłeś. Ale ja wybywam w sobotę na 2 tyg. z rodziną. A cholernie chciałbym tam pojechać. Jak pojedziecie tam przed wyjazdem na Śląsk to najwyżej w drodze powrotnej z Jugowic odbiję na Kraków i pooglądam zabytkowe latadła.A jakby co to Kraków jako austriacka twierdza fortowa dysponuje kilkudziesięcioma fortami, do kilku można wejśc i co nieco obejrzeć, np podnoszone wieże haubic. To może bedzie temat na przyszły rok. Edytowane 5 Lipca 2006 przez Hun996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 A tak ciut bliżej ? raczej jazda :biggrin: niż zwiedzanie :P My z akerem i AGA lecimy w piatek do Leska na zlot. Serdecznie zapraszamy. Zbychu co to dla ciebie Lesko? Teraz jestes miszczu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Zbychu co to dla ciebie Lesko? Myślałem raczej tylko o niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Zbychu, to może znasz jakieś winkielki cobyśmy mogli pośmigać w niedzielę ?Olapsczy jeździsz już na kawie ? co XJRką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Zbychu, to może znasz jakieś winkielki cobyśmy mogli pośmigać w niedzielę ?Olapsczy jeździsz już na kawie ? co XJRką ? Winkielki najbliższe to chyba na Słowacji :D W PL jeśli nawet występują to są zaślimaczone krowimi plackami lub posypane żwirkiem, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :icon_mrgreen: Można skoczyć na kawę na Mazury lub bliżej w okolice Nałęczowa i na obiad do Kazimierza. Kawa, dziękuję ma się dobrze a z XJR'ą dużo gorzej, w akcie desperacji wstawiłem do komisu na Pułkową 33 w W-wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Teraz jestes miszczu :DZapraszam do Krakowa :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 eh, w Kazimierzu byłam już tyle razy, że nie bardzo ma chęć znów tam jechać; jakies inne miejsce ?Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 eh, w Kazimierzu byłam już tyle razy, że nie bardzo ma chęć znów tam jechać; jakies inne miejsce ?Ola Sorry ale na forum zajżałem w sobotę ostatni raz tak około 14-tej.Byliśmy na giełdzie w Słomczynie pogapić się na samochody z klimą i next pojechaliśmy przez Warkę do Kazimierza, obiadek, kafka na rynku i back to home. Nie był to najbardziej udany wyjazd, za gorąco. Może w następną niedzielę pod Grunwald ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Raczej w sobotę - inscenizacja. Ja nie jestem do końca przekonany, czy uda mi się pojechać, więc może kto inny ustali ewentualne miejsce spotkania. Jest przynajmniej dwóch chętnych na jednodniowy wyjazd - Vlaad i Zbycho. Inni kombinowali coś z noclegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Ja jade w piatek - jak ktos chetny to chetnie sie umowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi