wiew1 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 A ja dziś zgubiłem fona, lecz miły pan kierowca autobusu zadzwonił i powiedział że moge go odebrać:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 może chłodzenie mózgów wysiada? jakich mózgów... ścinanie zakrętów, wyprzedzanie czołowo na motocyklistę, skręcanie bez kierunków... litery na rejestracji nie mają tu znaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobki Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 dziś miałem podobną sytułacje z moto wszystko ok ale troche sie bałem bo chłodzony powietrzem a dosyć ciepło było jade z Kępic do Słupska 30 km dorga mało uczęszczana no dobra jakieś 20 km przed słupskiem z naprzeciwka rozwiną sie ruch jade z jakieś 2 km a tu ciągnik 25 km/h i przez 15 km tak sie za nim musiałem wlec nie dało sie wyprzedzić a ja w skórze i ten dziadowski ukrop masakra =[ W kulturalnym kraju np. Szwecja taki ciagnik jadąc 25 km/h co jakiś czas zjechałby na pobocze lub w zatoczke i przepuscił jadacych za nim. A tu między Kępicami a Słupskiem ( i gdzie indziej w PL ) niby tez UE ale ludzie troszkę inniPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcello Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 :biggrin: Uwielbiam takie regionalne docinki! :D Sluchaj, samo W nic nie mowi! (tez ogladam blachy...) Nastepnym razem zobacz druga literke, najgorsi sa Ci z WE, WF, WB i WT :P Chlopaki z WN sa OK. Jak spotkasz WPR - lepiej zapomnij, ze taka blache widziales. Luzik, kto jak jezdzi zalezy tylko od tego, co w glowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcello Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 He, WWL to fakt, umieja chlopaki namieszac, a co myslisz o WOT i WPI? Sasiadami jestesmy poniekad, ale chwilowo zamieszkuje rejony WE, wiec to nie moje moto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 a ja jak ognia wystrzegam sie z LLU i LLB. O ile o kierowcach z LLU kraza legendy na stacjach benzynowych to LLB to prawdziwi szaleńcy. Stunterzy znad Wieprza :icon_mrgreen: WB to sa w wiekszosci przeflacowani L :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Drogie Cosmo,Mam wielki problem. Mam blachy na WD i teraz już nie wiem czy jestem OK czy ch**? A mogę sobie zrobić WND, ale nie wiem czy może wtedy będę jeszcze większym ch**em, a może właśnie cool. Poradźcie, błaaaaagaaaaam!!! :icon_mrgreen: :D ;) pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 ja mam WR ale styl przejolem po WI :icon_mrgreen:)) ale ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Drogie Cosmo,Mam wielki problem. Mam blachy na WD i teraz już nie wiem czy jestem OK czy ch**? A mogę sobie zrobić WND, ale nie wiem czy może wtedy będę jeszcze większym ch**em, a może właśnie cool. Poradźcie, błaaaaagaaaaam!!! :icon_mrgreen: :D ;) pozdrWND i WD nie jest juz jazzi ani trendyna topie jest teraz WA :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 :icon_mrgreen: cholera.... ale mam jeszcze WE, to prawie jak WA. Wiem, wiem: Prawie robi różnicę. Ale "fajny" fajny wątek się zrobił. A wszystko przez kolesia z G... :D pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcello Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 ja bym wiele dal za WX - troche tajemniczo i nieco perwersyjnie tez sie robi od razu :icon_mrgreen: kurcze, ale moto mam WK, choc fura ewidentnie podchodzi po WN - czemu tak mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 ja bym wiele dal za WX - troche tajemniczo i nieco perwersyjnie tez sie robi od razu :icon_mrgreen: kurcze, ale moto mam WK, choc fura ewidentnie podchodzi po WN - czemu tak mam?Ale WX i WK jakby się przyjrzeć to K można by pociągnąć pod X. Troche korektorem zamazać | od K i dorysować > od X :D Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcello Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Niby tak, ale gdzies tam zawsze zostaje jednak niesmak, ze to X powstalo z tuningu K... nie dawaloby mi to spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 No a ja mam DLW... ;) . Jak wyjeżdżam poza swój rejon (np. w okolice założyciela wątku) i widze inne DLW to mi wstyd bo większość jeżdzi jak sieroty :D A wrocław to ma W ale z D z przodu :icon_mrgreen: Tych z G i W no to u mnie za dużo nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Jak sobie spokojnie jadę ciężarówką drogą (ścieżka raczej i do tego zawsze zafjadana miescowym czarnoziemem, którego żadna ulewa nie zmyje- taki tłusty) z Chełma do Krasnegostawu i na trzeciego mnie ktoś wyprzedza, to mam w sobie jakieś przekonanie, że zaraz poczytam blachy EL....... Pozdrówka Edytowane 6 Lipca 2006 przez drogowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi