tomhagen Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 otoż jak sprawdza się cos takiego http://allegro.pl/szyba-puig-przyciemniona...1379213717.html w nakedach typu inazuma, cebula, bandzior ? czy faktycznie odczuwalna jest róznica czy tylko nastawić się należy na efekt estetyczny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Efektów estetycznych raczej żadnych to nie ma, paskudne jest. Ale odczujesz różnicę, zależy jaki masz wzrost i pozycję, może być gorzej a może być lepiej. Stosowałem to w motocyklach na kurierce i było OK. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRT TVL Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 ja mam chyba troszkę wyższą, też puiga. Do 120 km/h daje spokój na klacie i kasku, powyżej szarpie nim (zależy od kasku, jak bardzo). Powyżej 120 pochylam się mocniej i po kłopocie. Wg mnie warto. A estetyka, rzecz względna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Jeździłem kiedyś BT1100 z identyczną owiewką. Po ściągnięci jej , czułeś większy napór na klatkę, ale jakiejś dużej różnicy nie było.Natomiast po założeniu wiatr bardziej uderzał w kask, ale też nie było to jakoś mega niekomfortowe. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SprinterZX Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Sam mam identyczną u siebie w ER-5.Bez niej prędkośći powyżej 100km/h były nie przyjemne.Po założeniu śmigam stałą prędkością ok 120-140km/h i jest o dużo lepiej.Przy 180km/h natomiast chce urwać głowę :crossy: Faktem jest że odciąża klatkę piersiową z nadmiernych podmuchów wiatru.mam 190cm i wiem że jej na pewno nie zdejmę więc polecam.Jeśli chodzi o estetyke to kwestia gustu-dla mnie wygląda OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noleg Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam.Niedawno stałem się szczęśliwym (mam nadzieję bo mój motocykl stoi w garażu 450km ode mnie i tęskni za mną) posiadzaczem zr7 i w związku z tym mam pytanko - jaką szybkę (w rozsądnej kasie) wybrać aby jednak trochę osłaniała od wiatru. świeżo upieczony motocyklista ze mnie to i nie przyzwyczajony do wiatru we włosach:)dzięki za pomocpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reed Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Tu:http://4bikes.pl/kappa-a302a-mocowanie-do-owiewki-szyba-honda-cbf-600-0409-p-6745.html? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi