Pimpek Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 oczywiscie zapodawaj focie to są bardzo ciekawe sprzety :P a o s34 słyszałem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A wiec fotki dodam juz jutro w przeznaczonym temacie dla mojej wfm :P WSK M06B1http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=120634539 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Witam, zajebiscie CI sie udało z tymi sprzetami;P Gratuluje!! i jednoczesnie zazdroszcze:) to teraz bedziesz pewno siedzial pare dni pod rzad w garażu i czyscił sprzety? hehe, a co do tej B1 to slicznie ktos odszykował, przynajmnije na fotkach tak wyglada. Moim zdaniem cena za niska jak za tak odszykowany sprzet...ja bym wołał duużo wiecej;)A ta srodkowa fotka to chyba jakies odbicie w lustrze, bo widac na niej wydech z lewej strony motocykla..dziwne..Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Hehe dzieki :) Kobuz to chyba gdzies niedaleko Ciebie?! http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=120762040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 No ta B1 jest dokladnie 10km ode mnie;) jak bym mial wolny hajs to bym kupił;) kurde, podejrzewam że jak tak dalej pójdzie to do konca życia nie zdaze odszykowac tych wszystkich wraków które kupuj4e co jakis czas.. Wiesz jak jest, ciagle kupujesz cos nowego i nie masz czasu ani kasy na odszykowanie tego co juz leży.. No ale znowu jak jest jakas okazja to trtzeba kupic bo żal żeby ktos sprzedal na złom..:)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 No ta B1 jest dokladnie 10km ode mnie;) jak bym mial wolny hajs to bym kupił;) kurde, podejrzewam że jak tak dalej pójdzie to do konca życia nie zdaze odszykowac tych wszystkich wraków które kupuj4e co jakis czas.. Wiesz jak jest, ciagle kupujesz cos nowego i nie masz czasu ani kasy na odszykowanie tego co juz leży.. No ale znowu jak jest jakas okazja to trtzeba kupic bo żal żeby ktos sprzedal na złom..Pozdro Wiem, wiem jak to jest kobuz, po sobie :) ja rowneiz narazie nie moge tego odszykowac z przyczyn finansowych. Bo czas mam, i narazie czyszcze moto i uruchamiam je poprostu robie je cale technicznie sprawne. a kiedys poloze nowe chromy i lakier:) a ta kase jaka jeszcze mam to trzymam na jakas wlasnie okazje i jesli te moto beda u nas to im nie grozi zlomowisko itp. wiec lepiej niech one u nas poodpoczywaja i napewno sie doczekaja 100% oryginalnosci ;) Ja mysle ze zima pomaluje wfm i wsk. Bede mial sprezarke i piaskarke;] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 A wiec fotki dodam juz jutro w przeznaczonym temacie dla mojej wfm ;) WSK M06B1http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=120634539 A co to za lipa z ta wsk'a z praeej i lewej strony tlumik, prawa strona odwrocnona na lewa ;) co to jest za sprzet.... :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zwykła WSka tylko zdjęcie odwrócone. No faktycznie trudna zagadka. :) http://img139.imageshack.us/my.php?image=img0259wi6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Już wczesniej w poscie napisałem że to jest zdjecie odwrócone, że to przecież widac że fota odwrócona.. Nie wiem po co ten koles na allegro tak zrobił.. no ale dobra. Pioter, taka prawda, niech nasze wraki sobie leża bo u nas nic im nie grozi,żadne przeróbki ani wies tiuningi;) Kiedys te sprzety zostana w 100%zrobione.. tyle że nie wiadomo kiedy, bo zawsze problem tkwi w kasie.. bo czasu jest od zajebania, ja tam moge robic po nocach, nawet w niedziele :)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Pioter, taka prawda, niech nasze wraki sobie leża bo u nas nic im nie grozi,żadne przeróbki ani wies tiuningi;) Kiedys te sprzety zostana w 100%zrobione.. tyle że nie wiadomo kiedy, bo zawsze problem tkwi w kasie.. bo czasu jest od zajebania, ja tam moge robic po nocach, nawet w niedziele Pozdro Kolego Kobuz1 z remontem klasyka nie trzeba sie spieszyc bo po co robic go na odpierdziel. Mojego kumpla wuj remontuje janka juz ponad 5 lat i jeszcze końca nie widać robi go z ogromną starannoscią chociaz junak jest na chodzie ale zawsze włascicielowi cos nie pasuje cos poprawia itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Witam panowie Wskowicze. Juz wrociłem do domu (nie mojego ale domu) wiec od jutra się wezme za uzupełnianie postów. Odnosnie czesci ktore potrzebuje to odpisze na PW kazdemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Kolego Kobuz1 z remontem klasyka nie trzeba sie spieszyc bo po co robic go na odpierdziel. Kolego Pimpek tu nikt nie ma takich zamiarow z remontem na szybkiego i na odpierdziel :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Eh Pimpek, czytaj dokładniej;P Chyba mnie znasz nie? Ja i robota na odpierdziel? jak bym na odppierdziel robił to by do mnie motocykli do napraw nie przyprowadzali:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Eh Pimpek, czytaj dokładniej;P Chyba mnie znasz nie? Ja i robota na odpierdziel? jak bym na odppierdziel robił to by do mnie motocykli do napraw nie przyprowadzali:P Wiem wiem :icon_razz: Ze ty dokladny bardzo jestes :icon_razz: sam nieraz lece do ciebie z problemami mojej wiesi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 hehs, poczułem sie dowartosciowany:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi