kobuz1 Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Witam, Pioter - rzeczywiscie to kolejna pieknie zachowana B1;) Ale cena tez odpowiednia, watpie żeby kupca na allegro znalazł..no ale żeczmy mu powodzenia! A jak by sie cos do Pannoni znalazło to rzeczywiscie jesli czesto bywasz w Koscielnej to mógłbys przywiezc przy okazji, byłbym Ci dozgonnie wdzieczny;) A złoty róg jest w Kaliszu w centrum.. jak wjeżdżasz do Kalisza z Koscielnej Wsi to jedziesz ulica Poznanska w dół.. przejedziesz dwa skrzyżowania i na trzecim ( to bedzie Rogatka) skrecisz w lewo, to bedzie ulica Sródmiejska, potem przejedziesz jedne swiatła prosto, i tam zaraz bedziesz na złotym rogu;) Zreszta wieczorem powinienes zobaczyc motocykle, umówimy sie jeszcze jak bedziesz jechał:banghead:A tak przy okazji to pochwale sie że wygrałem aukcje na której koles wystawił przedni błotnik w dobrym stanie taki jak potrzebuje do mojej Zetki;D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=114779240Pozdrawiam - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Cześć! Kobuz nie ma sprawy, jesli tylko cos sie znajdzie dam znac, i przywioze Ci to :D kojarze miej wiecej juz ten zloty rog, tzn miejsce ggdzie to zmoe byc :P ... Ok ale jak ja przyjade to tylko samochodem narazie :icon_exclaim: z ojczulkiem. gratuluje! dobry blotnik za smieszna cene :banghead: a teraz kolejna M06Z "zetka" :D kolejna swietnie zachowana pieknosc.http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=116691214pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 :biggrin: Co do tej Zetki co dales link to juz ja ogladalismy pare postów wczesniej;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 o fuck serio! ? :clap: .. to sry .. widocznie przegapilem :biggrin: .. no dzis czekam z niecerpliwosca na paczke. juz chcialbym rozpakowac te boczki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Widzieliscie kiedys w któryms modelu WSK taki tłumik? http://allegro.pl/item112029363__tlumik_do...nne_czesci.html Pozdrawiam - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Widzieliscie kiedys w któryms modelu WSK taki tłumik? http://allegro.pl/item112029363__tlumik_do...nne_czesci.html Pozdrawiam - JulasJeśli dobrze widzę to jest to wydech od Zetki. Sam mam identyczny przy swojej. http://img46.imageshack.us/img46/5260/dsc02201wz7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Kurde.. czyli to taki wydech to kolejna brakujaca czesc która bedzie mi brakowała do całkowitego oryginału mojej Zeci... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) he widocznie tak kobuz :icon_exclaim: ... PROC nie masz przypadkiem kanapy falowanej na sprzedaz (do mojej B1) ? :> pozdrawiam Edytowane 22 Lipca 2006 przez pioter_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 23 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Witajcie, zapomnielismy jeszcze zapodac linka z alegro do tej slicznej Zetki;) http://www.allegro.pl/item115827597_wsk_12...nal_1963r_.html jest naprawde extra! Zauważcie jakie kiedys mieli akcesoria tiuningowe, chodzi mi o te kratkowane naklejki na przednich teleskopach i na tylnich amortyzatorach;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) he widocznie tak kobuz :biggrin: ... PROC nie masz przypadkiem kanapy falowanej na sprzedaz (do mojej B1) ? :> pozdrawiam Mam dwie kanapy.Jedna jest na blaszanym spodzie a jedna jeszcze na drewnianym :icon_exclaim: Tą na stalowym mogę sprzedać nie pasuje ona do mojej ramy Edytowane 23 Lipca 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 A własnie, co do tych spodów od kanap - czy fabrycznie wychodziły jakies WSK z drewnianymi spodami siedzen? Pytam ponieważ Sam nie raz spotkałem sie z takimi kanapami "drewnianymi" ale przygladałem sie takim siedzeniom i zawsze wydawało mi sie że były to "samo-róbki" które ludzie robili bo im z wiekiem blacha rdzewiała i sie rozsypywała.. A jak to było naprawde? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Witajcie! PROC czyli mozemy sie dogadac ?:> Na drewnianym, kurde pierwsze slysze! .. Jesli mozesz pokaz mi fotki tej kanapy ktora jest na sell. M06B1 spojrzcie! ..sprzet robiony na prace dyplomowa :) http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=117281863pozdrawiam Edytowane 24 Lipca 2006 przez pioter_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Siema, no ta B1 na prace dyplomową jest owszem ładna, ale sami przynajcie że brakuje jej pokryc chromowych i szparunków do ideału;) Jestem ciekaw na jakim kierunku trzeba sie uczyc żeby móc robic na prace dyplomowa jakis motocykl?? Orentujecie sie może? Pozdro - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 .. brakuje brakuje, ale ona mi sie bardzo podoba :) .. he nie wiem mzoe jakis dobry mechaniak xD .. ale chyba jakas politechnika ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 .. brakuje brakuje, ale ona mi sie bardzo podoba :) .. he nie wiem mzoe jakis dobry mechaniak xD .. ale chyba jakas politechnika ? :> Z tego co wiem to prace dyplomowe to z reguły robi się w technikum. Na politechnice z tego co wiem to bardziej powiazniejsze robi się prace na uzyskanie dyplomu, w tym wypadku inżyniera, a nie tylko wyremontowanie starej WSKi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi