bronx Opublikowano 31 Maja 2002 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2002 Cze czy znacie jakies adresy gdzie jest opis tego motorku?Chodzi mi o opinie właścicieli, no i po jakim przebiegu co sie w nim sypie :). Tak z tym wskakuje na forum ale buszuje po sieci i niemoge niczego ciekawego wyszukac, wszedzie tylko pisze ze motorek jest ok czasem sie zdjecie znajdzie i to wszystko :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wow Opublikowano 17 Czerwca 2002 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2002 Witam.Rzeczywiście na necie w języku ojczystym nie jest tego dużo.Opisy od strony użytkowej :) ciężka sprawa. Na tych stronkach opisują to co zapewne już wiesz ,ale mimo wszystko podaję ci je : www.motocykle.domeczek.plhttp://free.of.pl/m/motocykle1/katalog.htmlNajlepiej wejdz na forum :http://news.riders.pl i tam albo rzuć ten temat chociaż szczerze powiedziawszy jest stary i możesz dostać opieprz :( więc wejdz na wyszukiwarkę ,napewno trafisz na niejeden archiwalny temat odnoszący się do G-sa Pozdrawiamwow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 17 Czerwca 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2002 dzieki wow ale wlasnie na tym forum wyczytalem ze na gs nadaje sie gosciu lub pani :) o wzroscie tak 180 max 180kilka a ja mam 190 :( , i teraz juz niewiem co mam kupic, wiedzialem ze gs niejest za duzy ale mialem nadzieje ze jakos bym sie tam wcisnal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wow Opublikowano 18 Czerwca 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2002 Cześć. No wiesz jak bym wiedział o tych 190 cm wzrostu :) doradziłbym ci to samo,ciut za dużo jak na Gs-a :( Pozdrawiam wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 30 Czerwca 2002 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2002 wedz na moja strone RAFIKGS 500E & 2 WSK-i Kobuz :arrow: Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Cześć GS jest extra bo sam nim jeżdżę, ale dla faceta o wzroście 190 cm to już może być za mały. Suzuki Bandit 650 to jest maszyna, ma juz też moc. Fakt jest dużo droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Ojjj Sylwia-ten temat jest sprzed 3 lat..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 żartujesz kurna żadnych dat ale wtopa :oops: nikomu ani słowato się uśmiałeśPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 żartujesz kurna żadnych dat ale wtopa :oops: nikomu ani słowato się uśmiałeśPozdrawiam Hm, na drugi raz proszę uważaj...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 na drugi raz proszę uważaj... poprostu tylko blondynka ;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 A mnie aż skręciło! Bronxa po**bało!! :-D Pomyslałem, jak zobaczyłem temat. Już myslałem, że mu moją zuzię spuszczę. Sylwiu, bronx na razie smiga na litrze, ale przepytywał mnie ostatnio o poj. 850, moze - jak tak dalej pójdzie - to wróci do tematu 500 ;) A za odświeżenie tego tematu - masz u mnie duże lody! :mrgreen: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 A za odświeżenie tego tematu - masz u mnie duże lody! No no, tylko bez podtekstów :mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Witam Wszystkich !!!!!Tyle zamieszanie przez moją niuwagę :-D kurcze zakręcona to ja byłam ale że aż tak.....A za odświeżenie tego tematu - masz u mnie duże lody! Trzymam Cię za słowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Bronx a czemu przesiadasz się z Cbr 1000F na Gs-a?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi