Skocz do zawartości

Szukam informacji o Suzuki GS500E

Rekomendowane odpowiedzi

Cze czy znacie jakies adresy gdzie jest opis tego motorku?Chodzi mi o opinie właścicieli, no i po jakim przebiegu co sie w nim sypie :). Tak z tym wskakuje na forum ale buszuje po sieci i niemoge niczego ciekawego wyszukac, wszedzie tylko pisze ze motorek jest ok czasem sie zdjecie znajdzie i to wszystko :(

• 3 tygodnie później...

Witam.

Rzeczywiście na necie w języku ojczystym nie jest tego dużo.Opisy od strony użytkowej :) ciężka sprawa. Na tych stronkach opisują to co zapewne już wiesz ,ale mimo wszystko podaję ci je : www.motocykle.domeczek.pl

http://free.of.pl/m/motocykle1/katalog.html

Najlepiej wejdz na forum :

http://news.riders.pl

i tam albo rzuć ten temat chociaż szczerze powiedziawszy jest stary i możesz dostać opieprz :( więc wejdz na wyszukiwarkę ,napewno trafisz na niejeden archiwalny temat odnoszący się do G-sa

Pozdrawiam

wow

dzieki wow ale wlasnie na tym forum wyczytalem ze na gs nadaje sie gosciu lub pani :) o wzroscie tak 180 max 180kilka a ja mam 190 :( , i teraz juz niewiem co mam kupic, wiedzialem ze gs niejest za duzy ale mialem nadzieje ze jakos bym sie tam wcisnal.

• 2 tygodnie później...
  • 3 lata później...

A mnie aż skręciło! Bronxa po**bało!! :-D Pomyslałem, jak zobaczyłem temat. Już myslałem, że mu moją zuzię spuszczę.

Sylwiu, bronx na razie smiga na litrze, ale przepytywał mnie ostatnio o poj. 850, moze - jak tak dalej pójdzie - to wróci do tematu 500 ;)

A za odświeżenie tego tematu - masz u mnie duże lody! :mrgreen:

Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa]