Gawron Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Filmik fajny :icon_mrgreen: tylko czemu oni cały czas jezdza w kółko po jednej kałóży?? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: najlepszy był wontek ze skokiem motoru i według mnie bardzoiej powinien byc rozwiniety motyw skoków na piachu i zeskoków z tych stromych podjazdów (zjazdów) itp ale ogolnie spoko :icon_mrgreen: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 kombinowałem jak tu by skoczyć ale na samym dole były płyty betonowe i jakbym przeleciał przez kiere na te płyty było by nieciekawie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 fajne podjazdy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Fajny filmik, dobra muza a tereny...? boskie :biggrin: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Mi również się nawet podoba, tylko mogłaby być troche lepsza jakoś filmu, co do zdjęć to nie mam zastrzeżeń- ładne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Jeśli chodzi o jakość filmu to i tak jest ona polepszona przez program Windows Movie Maker. Wszystkie filmiki były kręcone aparatem fotograficznym kiepskiej jakości. Tereny są cudowne - to prawda, dlatego tam śmigamy. Jak będziemy jechać to damy znać na forum. Jak coś to zapraszam wszystkich :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Jak będziemy jechać to damy znać na forum. Jak coś to zapraszam wszystkich :biggrin: pzdr no no , ktoś weźmie autem paliwo i się dłużej pojeździ albo i nawet na weekend można pojechać pod namiot Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 no no , ktoś weźmie autem paliwo i się dłużej pojeździ albo i nawet na weekend można pojechać pod namiot Bez przesady jezeli tyle tam terenu co na filmie to niema sie co podniecać - ja mam 500m od domu podobny teren i kilka wiekszych w promieniu 10km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Ogółem fajny film tylko zamało motorkow .:biggrin: ale spox Sprzedam aprilie rx 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Bez przesady jezeli tyle tam terenu co na filmie to niema sie co podniecać - ja mam 500m od domu podobny teren i kilka wiekszych w promieniu 10km. ja mam ten teren 40km od domu :icon_mrgreen: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) ja mam ten teren 40km od domu :icon_mrgreen: No to jeszcze cie zrozumie :D Moto, plecaczek i heja na mały wypad 2 dniowy - czemu nie ;) Jak dla mnie to za daleko i nie adekwatny teren do ilosci kilometrów. :biggrin: Gdy by tam był Erzberg hmmmmm to co innego :crossy: Edytowane 6 Lipca 2006 przez Myszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Dobry filmik a tereny zajefajne az chce sie jezdzic. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Filmik fajny, a żwirownie też mam dwie koło siebie tylko na razie sprzęta brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Tereny w porządku, ale za mało motocykli - ogólnie fajny filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi