Skocz do zawartości

Crash Pady - Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Może wiecie gdzie w Warszawie można kupić i zamontować crash pady do Yamahy R6-01r.? Na pewno w Serwisie Yamahy na Połczyńskiej, ale może znacie lepszy serwis gdzie warto się udać (niestety w R6 bez wiercenia w owiewkach się nie obędzie :icon_biggrin: ) ??

Niestety nie wiem gdzie zamontować, bo nie jestem z Wawy, ale chciałem Ci zwrócić uwagę żebys sprawdził czy faktycznie musisz wiercić owiewki. Ja mam R6 model 03 i też tak sądziłem, ale okazało się, że crashe LSL mają specjalny zestaw montażowy który pozwala zamontować crashe bez wiercenia owiewek.

pzdr

patryk.cbr napisał:

Faktycznie są crash pady LSL ze specjalnymi mocowaniami ale komplet kosztuje minimum 400 zł, zgroza :icon_mrgreen:

No cóż, nie od dziś wiadomo, że niektóre części kosztują. Tylko należy się zastanowić, czy kupno crashy za np 200 zł i wiercenie w owiewkach to opłacalny interes. No chyba że komuś obojętne ile i gdzie ma dziur. Tylko nie potraktuj tego jako krytykę osób które tak robią. Jasne jest, że kwestie finansowe są ważne.

pzdr

No niestety w R6 z rocznikow o jakich ty mowisz niestety ale trzeba wiercic przynajmniej w jednej owiewce z prawej strony. Ja zakupilem na allegro i to mam taka wypasiona wersje sztuk 3 :icon_mrgreen: . Zaplacilem chyba 240 zl za wszystko. Pozdrawiam

R6surfer napisał:

No cóż, nie od dziś wiadomo, że niektóre części kosztują. Tylko należy się zastanowić, czy kupno crashy za np 200 zł i wiercenie w owiewkach to opłacalny interes. No chyba że komuś obojętne ile i gdzie ma dziur. Tylko nie potraktuj tego jako krytykę osób które tak robią. Jasne jest, że kwestie finansowe są ważne.

pzdr

Zgadzam się i podzielam twoje zdanie bo sam szukałem crash-y do Cebry z mocowaniem pozwalającym oszczędzić plastiki. Znalazłem taką ofertę i cena wynosi 270 zł. Pisząc powyższego posta chciałem tylko zasygnalizować ile takie bajery kosztują, to woła o pomstę do nieba, no ale coś za coś...