Marta69 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja zawsze kas biorę w łapkę i z nim się kręcę. Spokojniejsza jestem i wiem że nic się z nim nie stanie nieoczekiwanego. :icon_mrgreen: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Gdy jadę dokądś skuterem, kask zostawiam w schowku pod siodłem. Natomiast gdy wybieram się dokądś motocyklem, kask noszę zazwyczaj w łapie, nawet jak idę na spotkanie z poważnymi ludźmi (chyba że akurat mam zapięty kufer); poza tym kask czy odzienie motocyklowe - jak już ktoś wyżej napisał -zawsze można zostawić w jakiejś szatni itp.Gdy potrzebuję przewieźć na motocyklu drugi kask, zazwyczaj przypinam go pająkiem do tylnej części kanapy. Zaś nie polecam tego:http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....oducts_id=14398Hmm, a ja od lat używam takiego właśnie "pajączka" (w jedynie słusznym kolorze :icon_mrgreen: ). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 ehh, a w chorwacji nieraz widziałem kaski przypięte linką do koła motocykla :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 gdyby u nas nie było tylu zawistnych i zazdrosnych ludzi ehh =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 ehh, a w chorwacji nieraz widziałem kaski przypięte linką do koła motocykla :icon_mrgreen:W Japonii nieraz widziałem kaski przypięte do motocykla paskiem zapinanym pod brodą... :icon_mrgreen: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack-Jawa Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Najlepsze rozwiązanie to odpowiedni plecak. Ale ile się trzeba naszukać aby kupić odpowiedni plecak to chyba tylko ten wie kto już taki plecak kupił. A to plecak za płaski albo za mały, a to zamek w plecaku za krótki, a to szelki nie do noszenia :P :P :notworthy:A żeby jeszcze kolor plecaka w miarę przypasował :biggrin: :D Mi to poszukiwanie odpowiedniego plecaka zajęło pół roku..... może jestem zbyt wymagający ??? A mówią, że wystarczy kasę tylko mieć i wszystko się kupi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi