PomyK Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 mowi ze ma proxy albo wiseco i mowi ze oba po 360zł, dziwne skoro kuty wiseco kosztuje tyle samo co proxten wiseco za 360zł to jest tłok odlewany,kuty tłok firmy wiseco kosztuje około 600zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Że tak spytam, widziałeś? :icon_biggrin: Jest na 100% kuty, miałem odlewanego Vertexa, kutego Wossnera i wiem jak odróżnić kuty od odlewanego, wagowo też jest lżejszy od Vertexa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 A jak sprawdzic czy tłok jest kuty czy odlewany, czy tylko wagowo kute są lżejsze?? A gdy się spytałem o kuty tłok Wiseco to mi odradził bo ponoć cylinder znaczniej się zużywa od tak twardego tłoka.Ja nie mam nikasylu, tylko zwykłą tuleje i teraz sie boje czy wytrzyma troche od tego kutego wiseco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 A jak sprawdzic czy tłok jest kuty czy odlewany, czy tylko wagowo kute są lżejsze?? Ja nie mam nikasylu, tylko zwykłą tuleje i teraz sie boje czy wytrzyma troche od tego kutego wiseco.Kurcze coraz wiecej osob pisze na forum ze ma zeliwne tuleje :icon_mrgreen: dziwne dziwne jaki ktos miał cel (bo was o to nie podejrzewam) robiąc tuleje bo to nie wychodzi jakos wiele taniej. Z kutym tłokiem do tuleji to ja bym si ena Twoim miejscu zapytał jakiegos dobrego mechesa (nie sprzedawcy w sklepie) bo ja to słyszałem ze do zeliwnych tuleji powinno sie stosowac jakies specjalne tłoki. Ale to akurat chyba farmazon. Lepiej sie dowiedz :icon_mrgreen: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja u tego kolesia zamówiłem łansuszek rozrzadu alejeszce czekam!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi