micza 125 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Musiałem o tym na pisać, jeszcze trudno mi uwierzyć że po 6 latach będe mógł sie pokazać policjantowi na drodze, troche mnie w wordzie przetrzymali (czekałem 3 h i 15 min) ale się opłaciło, jak mi tak samo pójdzie w urzędzie komunikacji to jeszcze do bednar bandytą zajade :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 No to widzę że będę pierwszy który Ci gratuluje :icon_mrgreen: Teraz to mozesz wpaść do mnie :buttrock: Jescze raz GRATULUJE :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Gratulacje :buttrock: sam dzisiaj zdałem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Moje gratulacje !!! Za miesiąc sam zaczynam kurs,ciekaw jestem jak mi pojdzieZyczcie mi szczesia :icon_mrgreen: A moze ktos napisze o co pytają na egazminie?Jak wyglada jazda itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Dołaczam się do gratulacji :icon_mrgreen: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Gratuluje ! ! ! :icon_mrgreen: :buttrock: :buttrock: :D :D :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 A moze ktos napisze o co pytają na egazminie?Jak wyglada jazda itd.slalom, ósemka 5 razy i znów slalom, ruszanie pod górke, hamowanie awaryjne, i trasa po mieście, musisz wiedzieć gdzie są światła, kierunki, gdzie się olej wlewa/sprawdza itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Frajdy z legalności śmigania :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Gratulacje i do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Panna Nervosa Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Musiałem o tym na pisać, jeszcze trudno mi uwierzyć że po 6 latach będe mógł sie pokazać policjantowi na drodze, troche mnie w wordzie przetrzymali (czekałem 3 h i 15 min) ale się opłaciło, jak mi tak samo pójdzie w urzędzie komunikacji to jeszcze do bednar bandytą zajade :icon_mrgreen: gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Moje gratulacje :lapad: Życzę szerokich dróg i mało puszek. Tylko nie zapominaj jeździć z GŁOWĄ! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 gratuluje gratuluje :lapad: tylko jeździj z głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi