enduromaster Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Calkiemfajny moto.tylko te pojemnosci dziwne 530cmm3.Hmm jezeli ktos chce latac ostro w terenie to niepolecam zbytnio.ale jezeli tylko pojezdzic a lubi enduro hmm ja bym to kupil wtedy :icon_biggrin: a to czemu nie polecasz ? może ktoś lubi mieć te 60 kucy w nadgartsku Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 taki sobie moto, ale smieszy mnie np. kopniak kopany do przodu tak jak w jawce :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Calkiemfajny moto.tylko te pojemnosci dziwne 530cmm3.Hmm jezeli ktos chce latac ostro w terenie to niepolecam zbytnio.ale jezeli tylko pojezdzic a lubi enduro hmm ja bym to kupil wtedy Dlaczego nie ostro w teren, przeciez on jest idealny w hard enduro, lekki, mocny(moc praktycnie taka sama jak exc520, a dziwna pojemność to to nie jest?) Edytowane 3 Lipca 2006 przez endurowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Widziałem VORa który stał na serwisie od tej pory się do niego zraziłem. Ze wstępnych oględzin one mają chyba lipne gaźniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Ciekawią mnie ludzie którzy nabywają takie maszyny,tyle na rynku sprawdzonych japońcow,KTM-ow,huski,a oni kuszą sie na jakieś egzotyczne marki :icon_mrgreen: Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Ciekawią mnie ludzie którzy nabywają takie maszyny,tyle na rynku sprawdzonych japońcow,KTM-ow,huski,a oni kuszą sie na jakieś egzotyczne marki :icon_mrgreen: kupują bo chcą się wyrużniać z tłumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Ciekawią mnie ludzie którzy nabywają takie maszyny,tyle na rynku sprawdzonych japońcow,KTM-ow,huski,a oni kuszą sie na jakieś egzotyczne marki :icon_mrgreen: hehe tyle sprawdzonych japoncow - huska i ktm nie sa japonskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 mu chodzilo o japonce oraz o huski i ktm'y ;p a nie ze huska i ktm to japonce ;p ja bym sie chetnie przejechal taka maszynka ;p na necie pewnie opinie sa o tych sprzetach ale od wlascicieli najlepiej a nie ze ktos widzial i stal rozwalony, ja tez duzo motocykli widzialem ktore staly, japoncow nawet, austriakow i szwajcarow.wieczne to nie jest, wyczynowki tez laduja w servisach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 te vory wcale nie muszą byc bardziej awaryjne jak japonce itd, ale jak cos sie posypie to tylko siąść i płakać, bo pewnie ceny bebechów są kosmiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 przynajmniej jest ten plus że nie ma łańcuszka rozrządu Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 mu chodzilo o japonce oraz o huski i ktm'y ;p a nie ze huska i ktm to japonce ;p No masz racje,na szczęście moj poziom wiedzy pozwala mi odrożnic jedne motocykle od drugich :icon_mrgreen: Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi