ptasiorr Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Co jak co, czy to listki czy inne wynalazki handbary to rzecz b.potrzebna, a wręcz niezbędna!Chronią dłonie,kiere,klamki,manetki... itd. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Podobnie jak PomyK niemam handbarów chociaż smigam po lesie czasem i może by się przydały ale po pierwsze to nie szaleje miedzy drzewami a po drugie cross z hand barami kiepsko wyglada a po trzecie kolega ma w YZ i strasznie mnie to wkurzylo jak sie jego motorkiem przejechałem , poza tym jak dla mnie to ogranicza pole widzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 witam nie chcialem zakładać nawoego temetu ,zeby nie bylo komentarzy typu czy uzyles wyszukuwarki wiec napisalem tutaj!!! mam pytanie odnośnie tych handbarów http://moto.allegro.pl/item139518371_oslon...uper_cena_.html ,http://moto.allegro.pl/item139579786_oslon...t_integral.html które sa lepsze i czy opłaca sie je kupować?moze macie jakieś inne propozycje?? przedzial cenowy do 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 wiecie czy gdzies sprzedają mocowania na grubą kiere o zmiennym przekroju do tych hanbarów??? bo ja kupiłem te za 85 i te obejmy są za małe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 wiecie czy gdzies sprzedają mocowania na grubą kiere o zmiennym przekroju do tych hanbarów??? bo ja kupiłem te za 85 i te obejmy są za małe ;)http://www.motogigant.pl/index.php?menu=handbary tu pisze ze sa i grube i cienkie tylko tyle ze te mocowania kosztuja ponad polowe ceny handbarow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 witam nie chcialem zakładać nawoego temetu ,zeby nie bylo komentarzy typu czy uzyles wyszukuwarki wiec napisalem tutaj!!! mam pytanie odnośnie tych handbarów http://moto.allegro.pl/item139518371_oslon...uper_cena_.html ,http://moto.allegro.pl/item139579786_oslon...t_integral.html które sa lepsze i czy opłaca sie je kupować?moze macie jakieś inne propozycje?? przedzial cenowy do 100złmiałem takie w MTX i były ok :rolleyes: no po 3 latach i ilus tam glebach to w kilku miejscach były połączone blaszkami i nitami bo poprostu popękały. Mysle ze za tą kase to najlepsze co mozesz wybrac :biggrin: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 a te by byly lepsze??http://www.allegro.pl/item138326442_oslony_dloni_handbary_polisport_sharp_cross_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 ja bym brał POLISPORTY znana firma użytkownicy chwala i cena niejest porażajaca poza tym mi sie z wyglądu podobaja... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 ja mam listki yamahy pare razy sie wyrznolem i to dosyc ostro sa z dobrego, elastycznego plastiku bardzo dobrze chronia dlonie narazie jezdze bez rekawic i raz dostalem z galezi az mnie zapielko a czesto latam przez krzaczysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 tak sobie tylko glosno mysle czy nie lepiej zamiast handbarow kupic porzadne rekawice?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 (edytowane) reminator ale rekawice np Ci nie pomoga przed stluczeniem reki lub polamaniem od tego jest handbar chroni reke przed np spotkaniem z drzewe rekawice sa po to aby nie miec odciskow, lepiej trzymalo sie kierownice, chronia przed otarciami, przed galeziami ale nie chronia przed mocnymi galeziami lub spotkaniem z drzewem Edytowane 10 Listopada 2006 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 (edytowane) reminator ale rekawice np Ci nie pomoga przed stluczeniem reki lub polamaniem od tego jest handbar chroni reke przed np spotkaniem z drzewe rekawice sa po to aby nie miec odciskow, lepiej trzymalo sie kierownice, chronia przed otarciami, przed galeziami ale nie chronia przed mocnymi galeziami lub spotkaniem z drzewemHandbar cie nie uchroni przed spotkaniem drzewem, conajwyżej przed jego skutkami, ale to też jest raczej mało prawdopodobne by taki plasticzek uratował twoją ręke, przed gałęziami owszem... Co do Polisport Sharp to są to plastikowe osłony jak każde inne plastikowe osłony, tak samo ochronią i tak samo sie polamia, tylko mogą sie komuś bardziej z wyglądu podobać, a wy to przeżywacie jak chomik ciąże, to te z jakiego plastiku, czy te sie polamia, czy nie. W KDX miałem takie i przy glebie na bok klamka wybiła dziure... Jak bede kupował do suzuki to listki, ale mam narazie ważniejsze wydatki :) Edytowane 10 Listopada 2006 przez Benek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 jakoś mi się wierzyc nie chce ze nie znalazl sie producent ktory zrobilby jakies wzmacniane rekawice typowe do enduro mi handbary kojarza sie z dodatkowym badziewiem na kierownicy ktore ogranicza ruchy pozwala na nastepne gromadzenie sie syfu i zupełnie niepotrzebnym gadzetem, koles ktoremu zmiazdzyly reke nie puscil kierownicy bo myslal ze go ochronia gdyby ich nie mial moze by zareagowal i puscil maszyne w pi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 to wlasnie dlatego np mozna kupic handbardy w srodku z aluminium sa wytrzymalsze ale jak przypieprzysz w drzewo z naprawde niezla predkoscia to moga Ci jescze gorzej zcisnac lape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 miałem handbary w kacie u już nigdy nie będę jeździł terenowym motocyklem bez handbarów, 2x obwinąłem się o drzewo i tylko handbar się przestawił, o jeździe zimą nie wspomnę a jak startujesz to już w ogóle Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi