enduromaster Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Witam!Dołącze się do tematu...Jaka panuje opinia na temat handbarow Polisporta? Czy roznia sie od tych z kemota? Interesuje mnie szczegolnie model sharp: http://www.allegro.pl/item110764502_oslony...arp_czarne.html Ktos miał, prosze o opinie, bo sie zastanawiam nad kupnem.Pozdrawiam KszyHooGdzie takie dostane, za podobna cene? np. w salonie ktm są za 95zł Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Mam te Polisporty i pare ładnych gleb zaliczyłem i jeszcze jakos się trzymają więc myśle że nie są złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Te z tego pierwszego linka to u mnie w sklepie po 72zł chyba.Ja nie latam w handbarach,zresztą po co w motocrossie handbary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 ja mam u siebie oryginalne Aprili i ostatni mi ocalily klamke sprzegla :icon_mrgreen: ani sladu bo upadku Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Na allegro kiedys byly Acerbisa za 99 zł nowki a uzywki koles chcial ostatnio za 40 zł sprzedawc w idealnym stanie ale sie juz spuznilem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Handbary trzeba mieć!!! W zeszłym sezonie chciałem poświrować i na zakręcie z lekkim piaseczkiem lekko odkręciłem i oczywiście zaliczyłem mały ślizg na prawej stronie, na której nie miałem handbaru. Efekt - złamana klamka hamulca :icon_biggrin: Powrót do domu z terenu na ledwo działającym tylnym. Ale dojechałem!!! :cool: Gajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 te handbary z linku autora postu są chyba tylko z palstiku całe.mysle ze przy dobrej wywrotce zwyczajnie pękna i tyle ich bedzie.Ja mam handbary acerbisa z "puszczonym" w środku jakby takim małym prętem metalowym przy wywrotce odszczypuje sie jedyniekawałek plastku którym zalany jest ten pręt.A palce i klamki zawsze są bezpieczne.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 nie chce cię straszyć ale umnie po pewnym incydencie z hanbarem z metalową wstawką wszyscy zmienili na plastikowe Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 nie chce cię straszyć ale umnie po pewnym incydencie z hanbarem z metalową wstawką wszyscy zmienili na plastikoweplastik przy mocniejszym uderzeniu peka...a metal? miazdzy reke...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 plastik przy mocniejszym uderzeniu peka...a metal? miazdzy reke...Pozdrawiamchyba troche przesadziles z tym wywodem :cool: zeby zmiażdżyło ręke to trzeba nie wiem jaka glebe zaliczyć nie wiem na jak tweardym, podłożu i nie wiem przy jak dużej prędkości :icon_biggrin: a i wtedy zwrot zmiażdżenie ręki będzie raczej zbyt ostry.pozdr :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 zeby zmiażdżyło ręke to trzeba nie wiem jaka glebe zaliczyć nie wiem na jak tweardym, podłożu i nie wiem przy jak dużej prędkości poprostu jadac miedzy drzewami zachaczysz w jedno z nich... a predkosci nie potrzeba zbyt duzej.Oczywiscie trzeba miec troche "nieszczescia" i reka jest zmiazdzona.Fakt moze troche przesadzilem. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Nie musi mocno zgnieść dłoni czy od razu miażdżyć. Ale jeśli ci przyblokuje tak że nie możesz wyciągnąć, i w tym momencie się przewracasz, do tego dokładając nawet niewielką prędkość - można sobie uszkodzić nie tylko palce.Dlatego uważam całe plastikowe ochraniacze za najbardziej optymalne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Ja tez mam handbary ale nie te drozsze. Mimo to bardzo ulatwiaja jazde :] Jezdzimy z qmplem ktory takowych nie ma i raz zlamal juz klamke a tak to wkolko narzeka ze mu mocniejsze krzaczory wciskaja hamulec :-D Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Niewyobrazam sobie jazdy bez handbarow dzieki nim mam rece cale i klamki takze-mam handbary polisporta bardzo dobre i wytrzymale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 a ja mam listki i kilka glep przezyly jak i uderzen w gałezie etc :icon_biggrin: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi