ziomek91 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 :buttrock: :D :D :icon_mrgreen: :buttrock: :wink: :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) @slayteż będe zdawał w Opolu, czy mogłbyś opisać co i jak? jaki moto i czy dobrze wyregulowany Edytowane 1 Lipca 2006 przez Piotreek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 moje gratulacje :lapad: tylko jeździj z głową !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzabor Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Gratulujee :clap: :clap: :clap: ja tez tak chce :clap: zazdroszcze ci... moze w przyszlym roku mi sie uda :banghead: ;) nie czekaj do przyszłego roku bo się będziesz tylko złościćdecyzję podjąłem w kwietniu, a papieru jeszcze nie mam :icon_biggrin: więc lepiej zrobić to spokojnie niż za rok się złościć :cool: , że sezon Ci ucieka...pozdrawiamK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Gratuluje :icon_biggrin: :cool: :banghead: ;) :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Gratuluję :cool: Mamy Cię z głowy...Pokaż się na własnej maszynie :icon_biggrin: Kulik. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzabor Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Gratuluję :icon_mrgreen: Mamy Cię z głowy...Pokaż się na własnej maszynie :icon_mrgreen: Kulik. Już mnie widziałeś. To ten z którego się śmiejesz, że kupił sobie gs'a z owiewkami. A Gadaj się nabija jakto przyjechałem na moto i na parkingu zostawiłem aby nie dostać opierpapier.... :icon_mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angel 2 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 witam też mam gsa moze pojezdzimy razem po wawiewitaj wsród moto wariatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek_92 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Gratuluje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Gratki :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Ja zdałem 4 lipca we Wro.. wspaniałe uczucie!!! Gratuluje :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszyzfr1 Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 :biggrin: Ja do prawka mam jeszcze dwa lata :icon_biggrin:, ale myśle, że dam rade. Gratuluje jescze raz! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpanerq Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Tez mam do prawka 2 lata , ale juz w myslach smigam R1 :icon_biggrin: :biggrin: , ale narazie to ja musze WSK sie zadowolic i polnymi drogami :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio114 Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 :icon_biggrin: super im nas więcej tym nam weselej hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLIO Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 GRATULACJE !!! ;) :) :icon_mrgreen: tylko smigaj bezpiecznie :icon_mrgreen: :banghead: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi