Olsen Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Jechałem dziś przez pewien czas na pełnym gazie skuterkiem, nagle jakby zdechł i trzy razy oddał strzał (raczej w tłumik niż w gaźnik), odjąłem nieco gazu i po chwili skuterek jechał już jak należy. Zastanawiam się, co spowodowało odcięcie zapłonu. :D A może to pompa paliwowa (nieoryginalna) zapodała zbyt dużą ilość paliwa, co skutkowało zadławieniem? :buttrock: Mieliście podobne przypadki? Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 u mnie było dzisiaj podobnie, powód: poluzowane kable na module :D Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Na 99,9% moduł (zapłon) ja też tak miałem przez przewód wysokiego napięcia (stary i zniszczony).pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 A ja się zastanawiam, czy to po prostu nie upał dał się skuterowi we znaki. :D Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi