koks Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 jakie wady I zalety maja te oba motocykle. plusem 800 sa wtryski (nie trzeba regulacji jak w przypadku 750 ale tez spalanie jest podobno wyzsze w 800) jakie sa wasze opinie.pytam szczegolnie tych ktorzy uzytkowli te motocykle albo je naprawaiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 no to kupilem vfr 750 z 95 roku. smiga super i fajnie brzmi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 http://www.vfr-oc.pl/ siemka, pod tym linkiem jest sporo wiedomości na temat VFR-ki upsss?? wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 no to koks teraz tylko dołączaj do nas !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Mam porównanie RC36 I (90-93) i RC36 II (94-97). "Dwójka" jest wyczuwalnie lepsza. Co do "800" to nie miałem okazji pojeździć, ale chyba wolałbym 750 "dwójkę". Co prawda gaźniki trzeba regulować, ale za to wtrysk w razie czego trudniej naprawić, chociaż nigdy nie słyszałem o padających wtrskach w VFR. Może go prawdopodobnie uszkodzić tylko użytkownik lub "fachowiec" podczas idiotycznych ingerencji. PeeSSeba, koks już dawno się u nas zalogował :buttrock: . aVe vfr Edytowane 16 Września 2006 przez Vlaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoroSK Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 800 trzeba sie przejechac i wtedy wiadomo co jest dobre :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Cięzka sprawa z wyborem. Looknij tutaj, i na tabelke na samym dole. VFR 800 mają lepszy moment i wiekszą moc, ale więcej palą. http://www.scigacz.pl/Honda,VFR,750,800,%2...dealu,1648.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Przez 3 lata latałem RC 36, od roku latam RC 46 i stwierdzam zaj... róznice między tymmi kooniami. Stara była wygodniejsza, spokojniesza a mocy i tak miała wystarczająco, ale nowa jest duzo mociejsza, równiej ciagnie i pali ok.0,5 litra więcej. Polecam RC 46, co wtrysk to wtrysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 wlasnie ja juz tam dawno jestem zalogowany - tylko jeszcze zdjecia nie doslalem - co rychlo uczynie. a 800 kupie i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi