markos Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Ja też, to co Marta zapraszasz nas do siebie??? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 chlopcy nie hurtem pojedynczo trzeba. Markos myslisz ze dla mnie bylo by przyjemnoscia jechac 450km i isc na spacer z Marta i toba :/ hehe no wlasnie musisz ustawic sie w kolejce i grzecznie czekac hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 NIe będe się wpychac, byłes pierwszy... ;) A będziesz jechał 450km. tylko po to, żeby iść na spacer?? Czy masz jeszcze jakieś inne plany??? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Witam. A jakie by mogły by być inne plany ?ehehe ;)Nie no chyba pozostają długie dyskusje z Martą nad morzem luuub, to jest mój pomysł każdego by Marta przewiozła na skuterku swoim do okoła Gdyni :flesje: No i co wy na to ;) pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Skupcie się na tym origami ^^ Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 zobaczymy co jeszcze. a tak ot to ten temat ma juz 3 topic ;) hhee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi