cenderr Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Witam W Pt. mam examin teoretyczny na kat. A i problem w tym że nie znam pytań na tę kategorię. Robiłem kurs w Imoli A+B no i dostałem tylko pytania na samochód. Nie mam żadnych pytań na motocykl.Być może ktoś z was ma możliwość przekazania mi takich pytanek, wiem że nie ma ich za wiele. Może zeskanować, może poczta, może gg... Za wszęlką pomoć będę bardzo wdzięczny :D . P.S. Szukałem w necie, szukałem w archiwóm, nie znalazłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuoix Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) spokojnie, juz uploaduje, za okolo 7 minut dam ci link :) edit:http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...4F04CFB476D0ACDtu jest programik z testamizycze powodzenia na egzaminie (sobie tez) :) Edytowane 26 Czerwca 2006 przez fuoix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Dzięki brachu :P Dosłownie spadłeś mi z nieba....Program jest super, wszystko gra, dokładnie o to mi chodziło :D . Jeszcze raz serdeczne dzięki, nie wiem co bym zrobił bez Ciebie. Pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Jak byś chciał jeszcze jakieś inne wersie to pisz mam z pięć różnych typów :D . POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Kiedyś w necie znalazłem ten program, który jest na egzaminach i były dokładnie te same pytania. Czy to jest to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Pytania sa zawsze identyczne jak na exam :D Ja tez robie A + B i 12 czerwaca zdawalem teorie to motocyklwe widzialem pierwszy raz godzine przed egzaminem :biggrin: ale proste sa lokrutnie :buttrock: mialem jeden blad ale w tych jebanych tramwajach :buttrock: tj w pytaniach ogolnych :wink: 11 lipca praktyka A+B :wink: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Serdeczne dzięki fuoixProgram jest super, dzisiaj zdawałem na A, 0 błędów :icon_mrgreen: .Pytania były te same, więc nic trudnego...Dla zdających dodam że najbliższy termin praktyki na odlewniczej na kat. A to 24 Lipca a na kat. B 5 Sierpnia, więc trochę długo... Pozdrowienia dla zdających... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 moglibyście jeszcze raz wrzucić te pytania na serwer , bo już ich tam nie ma a bardzoby mi się przydały. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi