Adam M. Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 W codziennej jezdzie po miescie ( specjalnie polskim ) to nic nie pobije enduro 250 ccm :D. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Nie jeździłem wprawdzie GSX-em ale jesli chodzi o CBR to zdecydowanie polecam ten motocykl. Ma ładny sportowy wygląd a przy tym spore walory użytkowe. CBR jest doskonała do codzienej jazdy po mieście. Jak na sporta pozycja kierowcy jest super wygodna a plecaczek też nie będzie marudził. Oprócz tego to motocykl cholernie niezawodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spman Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Po waszych wypowiedziach, biorąc pod uwage że więcej będe jeździł po mieście niż na wycieczki dalsze niz 200 km jestem przekonany ze CBR'ka bardziej mi odpowiada. Dzieki wszystkim za wypowiedzi i rady, jeszcze prosze tylko o ten temat z kupnem CBR o którym Adam wspomniał, nie moge go znaleźć :buttrock: :buttrock: :D Pozdro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Witam Na co zwrócić uwagę przed kupnem Cbr'ki (i każdego innego ściga)?Chodzi zarówno szczegóły wyglądu motocykla przy oglądaniu przed zakupem, jak też o dokumentacje serwisowania itp... Jak poznać że wszystko jest ok?Po czym poznać że nie jest ok? :icon_biggrin: Uwagi, dla niektórych oczywiste, również mile widziane:) PozdrawiamTomasz Edytowane 8 Lipca 2006 przez Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Mój głos z trochę innej pozycji - pasażera. Akurat kolega ma gsx750f, ale tak się złożyło, że nie jechałem jako kierowca. Za to na tylnym siedzeniu jest zaskakująco dobrze. Komfort przy przelocie może nie jest jak na GoldWingu, ale naprawdę nie ma powodów do narzekań. Jeśli masz zamiar często jeździć z plecaczkiem na wycieczki chociażby z 200 - 300 km, to pomyśl o suzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi