GumiS15 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 twoja opinia i innych użytkowników:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Mi ogólnie motrek sie podoba i to bardzo. Może jest troszke mnieszy niż NSR, ale i tak jest ładny. Nie jest to 2T więc ciągnie od samego dołu, nie jest tak narwisty i ma ładny dźwięk. Sam nie jeździłem dlatego nie będę sie wypowiadał zbyt szczegółowo, bo moja opinia może nie być w pełni żetelna. Na pewno będzie tańsza w eksploatacji niż 2T, co najwyżej jakaś regulacja zaworów, rorząd, itp, ale to raczej rzadko. Ogólnie ciężko będzie na forum zebrać jakieś opinie, bo z tego co wiem to nie ma nikt takiej od nas, aczkolwiek nie jestem pewien. Są to morki młode więc nie mają tez na stukane kilometrów i dlatego ciężko znaleźć kogoś kto wypowiedział by sie w kwesti napraw silnika. Proponuje znaleźć jakieś dwa motorki np. CBR 125R i NSR 125R, przjechać się oboma i dopiero wtedy zdecydować. Ale, gdybym ja miał tyle kasy to śmigałbym CBR. Pozdro :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 NSR,CBR,RS - wybral bym aprilie najlepsza moc, zbiornik na 12 litrow :icon_mrgreen: i wogole ladnie wyglada chyba ,ze nie zalezy Ci na mocy Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumiS15 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) prędkość około 125km/h mnie zadowala jutro jade obejżeć to http://allegro.pl/show_item.php?item=112920992 , koleś mówił że za 7900zł odda ale jeszcze potarguje, jak będzie dobre to biore:P Edytowane 28 Czerwca 2006 przez GumiS15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 zrozum, ze tutaj nie chodzi o v max ale o przyspieszenie i ogolnie o MOC w KM Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumiS15 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 czyli NSR będzie dużo lepsza?:icon_mrgreen: jutro zdam relacje jak pojade ją obejżeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Płaski Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Na naszą uwagę zasługuje także , Cagiva Mito 7 biegowa około 34-37 KM oraz v-max=180/190 Km/h to naprawde robi wrażenie i trzeba oczywiście wspomnieć o jej ładnym wyglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumiS15 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 kupiłem nsr z aukcji wyrzej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Gratuluje, uważaj na policje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Witam. Gratulacje nowego sprzęta :biggrin: Coś czuje, że nie długo ja też będe coś miał :icon_mrgreen: :wink: :wink: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Witam. Jak w temacie jaki kupić motorower o pojemności 50, lub 125/50 , 80/50 , nie chce skutera bo mam teraz, chce jakiegos mini ścigacza, np. tzr, rsMasz duże fundusze więc poleciłbym Aprilie RS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumiS15 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 ziomek jak byś przeczytał cały temat to byś widział, że kupiłem już nsr;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) A ja za tysiaka zrobiłbym A1 a za resztę kupił RS 125 :icon_mrgreen: Pozdr. W wieku 17 lat robi sie kategorie A1 pozatym to sie nie oplaca bo wkoncu ta jazda na 125 zaczyna sie nudzic i chcesz cos wiekszego i znowu trzeba robic prawko tym razem na kategorie A. Moim zdaniem szkoda kasy lepiej poczekac do tych 18 lat i zrobic odrazu kategorie A ja przynajmniej tak zrobilem Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 zgodze sie z Arma87 najlepiej kupić sobie coś 125/50, byle by nie za duże pieniadze i w miare nowe, pośmigasz troche, a na przyszły sezon zrobisz A, sprzedasz to moto z niedużą stratą (albo i bez) i kupisz se jakas 600'tke albo cóś :icon_mrgreen: i nie polecam scigaczy 50'tek bo to sa kosiarki a nie motocykle....weź sobie jakaś 125'tke, kopa ma juz fajnego, przyspieszenie tez dobre i sie szybko nie znudzi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fv Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 i nie polecam scigaczy 50'tek bo to sa kosiarki a nie motocykle....weź sobie jakaś 125'tke, kopa ma juz fajnego, przyspieszenie tez dobre i sie szybko nie znudzi :icon_mrgreen:Zapytam przewrotnie: czym jest wg. ciebie kosiarka? Jechałeś kiedyś ścigaczem 50 przerobionym fachowo na 80ccm? Fakt, jednoosobowe, dźwięk bardzo dziwny ale kopa np. Derbi GPR Racing z kitem Malossi 80ccm Racing Replica odmówić nie można ;P (myślę, że sporo 125 4T się schowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi