mariuszyzfr1 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Ja ich nie znam a chętnie bym ich poznał bo mi się podoba taka jazda! :P Powodzenia chłopaki! :D :D Edytowane 26 Czerwca 2006 przez mariuszyzfr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 rozumiem, że Ty ich znasz? Ten na motorynce to Maria babcia więc siat da fak ap :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Free style, że aż miło, tylko ile razy musieli wyciąć z filmu taki numer na czerwonym... Nie ma co, wyrabiaja nam chłopaki k... opinie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ja podobnie jak koledzy zwracam uwagę na ich umiejętności, a nie na ich zachowanie/przestrzeganie przepisów itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 jak o czyis umiejetnosciach jazdy na plastiku moze sie wypowiadac osoba jezdzaca na sprzecie dla listonosza? to mnie w tym forum zawsze zastanawialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zapraszam do obejrzenia filmiku ekipy Leszcze z Wrocławia......Nie powiem filmik całkie, całkiem......... pewne jest jedno, ja tak jeździć nie będę. w moim wieku to już tylko spokoinie do 10 tys obrotow, ale nie więcej :D filmik git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 jezdza dobrze ale jak kretyni.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 jestes dziwny..... co jest q...wa na tym forum??? co rusz slysze oo jakichs dresach sresach.. ?? niektorzy z was chyba maja jakies kompleksy... Ostatnio kazdy kto lata na plastkiu to dres.. pier......e moge byc dresem dla takich ludzi... Nie podoba sie?? nie ogladaj..... Nie znasz ich??? to sie nie wypowiadaj Mario a nie masz dresu?????? Wydawało mi się, że kiedyś widziałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Mario a nie masz dresu?????? Wydawało mi się, że kiedyś widziałem :D no teraz to mni e obraziles.... wydawalo ci sie ??? :P kurna to ja tu w profesjonalnym dresiku z 4 paskami sie woze a ty mi jeszcze mowisz ze ci sie wydawalo ?? :D oj jerry jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Kupił sobie jeden z drugim rr-ke czy jakiś inny motorower i teraz szpanują na solnym... w dresie :D A filmiki leszczy podobają mi się... na ich stronie jest ich więcej :buttrock: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Mario: "Ostatnio kazdy kto lata na plastkiu to dres.." Ty to powiedziałeś. Kto na czym jeździ nie ma zanczenia. Ważne jest jak jeździ. Ale może źle sie wyraziłem. Nie dresy, raczej piraci na drodze. Moje zdanie na ten temat jest takie: może i mają umiejętności, ale ostro przesadają przy ich wykozystywaniu. Dodam że podobał mi sie montarz, ciekawe ujęcia na dwie kamery. Smutne jest tylko to że dla mlodych ludzi taka jazda jest cool i tacy koledzy są dla nich idolami. Kto wie może i oni niedługo będą tak "wspaniale" smigać. To wszystko w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszyzfr1 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Smutne jest tylko to że dla mlodych ludzi taka jazda jest cool i tacy koledzy są dla nich idolami. Kto wie może i oni niedługo będą tak "wspaniale" smigać. Oby !! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Umiejętności można pozazdrościć ale wyobraźni im brak. Takie triki to gdzieś na placu, czy drodze zamkniętej a w normalnym ruchu miejskim to PIRACTWO I SZCZENIACKI SZPAN.Wszystko fajnie, tylko do czasu. Po oglądnięciu filmu na pewno kilku stwierdzi, że jak oni mogą to ja też, przecież to nic trudnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) chłopaki z team`u leszcze to poprostu czysty uliczny hardcore i tyle, i to jest zajebiste, ze się niepatyczkują tylko jeżdzą na granicy a to ze niejeżdzą na sprzętach dla listonosza czy na innych gównach, niechodzą w starych obdartych czarnych skórach, niepieprzą o braci motocyklowej i motounitach, oraz że im nieśmierdzi olejem z gęby to już dresy i idioci? oni latają na ścigach bo potrafią wykorzystać ich potencjał i go wykorzystują, a nie ma to jak kupić sobie HD albo nową gs500 i blokować ruch na drodze, tylko dlatego zeby być dzezi i trendi edit: szczeniacki szpan? pogięło cie chyba. nawet jakby ci goście nienagrywali tego i jeździli na autostradzach bez żadnych postonnych widzów to i tak by jeździli tak jak jeżdzą Edytowane 27 Czerwca 2006 przez bartMFK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ja mam inne pytanie. Gdzie oni tutaj jeżdżą: http://img365.imageshack.us/img365/5765/plac5qm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi