Blessed1 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Kurcze co goście wyprawiają na Apriliach RS 250 na całkowicie zamarzniętej nawierzchni. Przez myśl mi nie przeszło że taka jazda jest możliwa. http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...FC8CD7F36688C2E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 to już ma dłuuugą brodę. Jeżdżą po zamarzniętym jeziorze gdzieś w skandynawii. Opony są z kolcami. Mam foty na dysku, jutro moze pokażę, bo dziś już trochę późno i kładę się spać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blessed1 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Aha, w sumie to nie jestem długo na forum, a filmik wydał się interesujący. Sorry za dubla w takim razie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 ja to pierwszy raz widze i jestem pod wrazeniem...niezle im dupe na winklach zarzuca ale widac, ze opanowane maja do perfekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Przyjemnie zobaczyc swojego sprzeta w akcji..szkoda ,ze mi brakuje takich umiejetnosci.., swego czasu byl temat na forum o rs250....ktos chcial kupic i wiekszosc odradzala...i tu az chce sie napisac "HA!...a jednak cos potrafi to moto"....:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blessed1 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 agabusa----> gratuluje świetnego sprzętu! trenuj, a umiejętności przyjdą wraz z treningiem :D sam też kiedyś marzyłem o RS, ale jakoś nigdy nie miałem dość odwagi żeby kupić wściekłego dwutakta i wybrałem coś bardziej z przyszłością. (ludzie odradzali, że szybko się zajeżdża i dużo serwisy kosztują). Swoją drogą ten sprzęt musi być dobry skoro od wielu lat jego protoplasta wygrywa MotoGP w tej kategorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 protoplasta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 agabusa----> gratuluje świetnego sprzętu! trenuj, a umiejętności przyjdą wraz z treningiem :D sam też kiedyś marzyłem o RS, ale jakoś nigdy nie miałem dość odwagi żeby kupić wściekłego dwutakta i wybrałem coś bardziej z przyszłością. (ludzie odradzali, że szybko się zajeżdża i dużo serwisy kosztują). Swoją drogą ten sprzęt musi być dobry skoro od wielu lat jego protoplasta wygrywa MotoGP w tej kategorii. Wsciekly dwutakt...podoba mi sie nazwa:))..hehe,ale widzisz ja wsciekla nie jestem...jezdze na tym jak babcia na deskorolce..pytanie: to po co go kupilas?...bo jest wiekszy od 125, wiec jakas przyszlosc mnie na nim czeka, a ma moc taka jak np gs500, ktorego wyglad pomimo praktycznosci i taniej eksploatacji nie za bardzo mi sie podoba..ale o gustach rzecz jasna sien ie rozmawia.. Na tor mam nadzieje wyjechac,ale pewnie w przyszlym roku, gdy nabiore nieco wprawy i wyczucia. Apropo modelu rs 250 w temacie, czy znacie jakichs uzytkownikow tego moto. No oprocz mnie oczywiscie. Przydaloby sie w celu wymiany doswiadczen i adresow przydatnych sklepow, czy serwisow :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blessed1 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 wiew1---> no chodziło mi o torową wersję czyli wzór na podstawie którego robili replikę przeznaczoną do ruchu miejskiego, bo wiadomo że sklepowa RS-ka mało ma wspólnego z tą z Moto GP. (no może nazwę) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 wiew1---> no chodziło mi o torową wersję czyli wzór na podstawie którego robili replikę przeznaczoną do ruchu miejskiego, bo wiadomo że sklepowa RS-ka mało ma wspólnego z tą z Moto GP. (no może nazwę) :D O bys sie zdziwil...czytalam sporo artykulow na ten temat i dowiedzialam sie miedzy innymi,ze jest jedna z najbardziej zblizoncy do oryginalu gp maszyn... No chyba ,ze jakies lipne artykuly wpadly w moje rece.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 hehe ciekawie to wygląda. Ciekaw jestem co by moja mamcia powiedziała jakby dowiedziała się że jeżdżę po lodzie i to w zimie;) :D Jak dla mnie szkoda moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) No, no, no! Robi wrażenie ten filmik. Trochę przykrótki.Agabusa, sprzęt już masz więc teraz tylko ćwiczyć :D pozdr Edytowane 27 Czerwca 2006 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi