wolekFJ1100 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Bo ostatnio ja zalałem klocki DOT3 to nic niepomogło,ja sie niekłóce,wymieniam poglądy.NIechodzi tu o to żeby spiłować je na 0 i żeby zagotować płyn, przygrzej je i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Bo ostatnio ja zalałem klocki DOT3 to nic niepomogło,ja sie niekłóce,wymieniam poglądy.NIechodzi tu o to żeby spiłować je na 0 i żeby zagotować płyn, przygrzej je i tyle...i działaja juz ci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Jeśli tylko ci kapło na klocek to może zmywacz coś da, ale to się robi zaraz po zetknięciu klocków z płynem, teraz jak klocki nasiąkły to ratuje Cię tylko wymiana.Miałem podobnie jeszcze w MZ i liczyłem, że się zetrze i będzie hamować ale ciągle był słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolekFJ1100 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Teraz hamuje dobrze( tak jak przed zalaniem)tylko zebyś nieprzesadził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) przejedż sie 2 km na hamulcu..lekko wciśniętym, aż sie dymek pojawi..powinno działać Tak :D Tylko porządnie zagrej tak żeby od razu tarcze wyemienic na nowe jak się pokrzywią ;) :D :P Edytowane 26 Czerwca 2006 przez PGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 haha wiecie dlaczego nie odwiedzam od 2 lat tego forum prawie wcale?! Bo jest tu milion specow ktorzy w dupie byli gowno widzieli a uwazaja sie za najmadrzejszych i mysla ze daja "dobre rady" :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 haha wiecie dlaczego nie odwiedzam od 2 lat tego forum prawie wcale?! Bo jest tu milion specow ktorzy w dupie byli gowno widzieli a uwazaja sie za najmadrzejszych i mysla ze daja "dobre rady" :D Pozdroczyli ty sie uważasz za takowego co sie zna na wszystkim...??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 nie, ale jesli nie mam o czyms zielonego pojecia to wcale sie nie odzywam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 każda rada jest dobra..a którą zastosujesz to juz twoja sprawa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 tarcze musisz odtluscic i kloce tez -> ja uzywam do tego zwyklej benzyny ekstrakcyjnej. klocki mi sie nie skonczyly przy pierwszym hamowaniu jak sadza niektorzy. z ta benzyna mam nadzieje, ze sie nie je*lem, bo sa dwa rodzaje: lakowa i ekstrakcyjna. stosujemy ta nie tlusta :buttrock: tylko nigdy nie pamietam ktora... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Lakowa jest tłusta, ekstrakcyjna nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skylinegtr Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja mam w zwyczaju robic inaczej ( proszę mnie nie jechać , każdy moze sie pomylić). Raz przypadkowo zalałem klocek olejem , mój starszy wźiął palnik i nagrzał klocek , olej wyparował. Ojciec podkreślał ze musi byc to zrobione z umiarem!. Jak chcesz odtłuszczać tarcze to ja bym wźiał drobny papier scierny i przeciągnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 wymyłem klocki odtłuczczaczem takowym ..... przód o niebo lepiej tył jeszcze niebardzo ...chba pójdzie dzis papier scierny w ruch ewentualnie opalarką delikatnie..mam z regulacją temp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolekFJ1100 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 PGR ja napisałem co ja zrobiłem i co mu proponuje, u mnie tarcze sie nie pokrzywiły i niezrobiły sie czerwone....a japonia chyba powinna być przyzwyczajona do ostrego jeżdżenia bo przecież na ścigaczu nie będziesz pierdział jak na motorynie....także nieprzesadzajcie... :icon_mrgreen: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 juz wszystko gites....przemyte odtłuszczone i hamuje jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi