Koki_90 Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Ehh troche mnie nie bylo bo wyruszylem w poszukiwaniu nowej maszyny do naszych zachodnich sasiadow No i stalo sie znalazłem piekna YZ 250 rocznik 2006 i juz bym ja wziol gdyby nie fakt ze niemic mial tez do sprzedania KTM 525 SX z 2005 r ;)Gdy go zobaczylem to sie zakochalem :icon_biggrin: Dodam ze niemic dorzucil mi jeszcze koplet nowych plastikow z okleinami,nowa aluminiowa kiere z poprzeczka , komplet klamek ,opone na tyl praiwe nowke i komplet opon z kolcami oraz nowe handbary acerbisa jeszcze zapakowane .Cena tych bonusow to juz koszt kilku tysiecy :cool:foty beda jutro najdalej po jutrze bo narazie maszyna jest w drodze do naszego pieknego kraju :banghead: Edytowane 2 Lipca 2006 przez Koki_90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) To już chyba śmiało mogę pogratulować sprzęta, dobrze zrobiłeś ze wziołeś tego potwora, a nie 2t. Ten moto naprawde potrafi wszystko, wiem bo mój znajomy ma takiego. Edytowane 2 Lipca 2006 przez endurowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Nooo nieźle :cool: Szczerze gratuluje i zazdrszcze :icon_biggrin: To był napewno jeden z tych dobrych wyborów jakich dokonałeś! Dawaj foty!!! Edytowane 2 Lipca 2006 przez Benek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Hehehe no Gratuluje :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Noooooooo!! GRATULUJE :-) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Fajnie,fajnie ;-)) Jeśli to nie jest tajemnicas to pochwal się ile takie cacuszko kosztuje bo kto wie...moze i ja sie wybiore w rejony zachodniej europy. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Ja Bym Bral CR :icon_biggrin: Chyba czesci z tego wszystkiego do niej są najtansze chociaz jak ktos sie decyduje na cwiare to i decyduje sie na wydatki :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Ja Bym Bral CR :cool: Chyba czesci z tego wszystkiego do niej są najtansze chociaz jak ktos sie decyduje na cwiare to i decyduje sie na wydatki :banghead: No raczej decydujac sie na motocykkl offroadowy i nie tylko decydujesz sie na wydatki ale najtańszym w eksploatacji i w ogóle jest 250 2T i to jest duży +.pozdr. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Chyba czesci z tego wszystkiego do niej są najtanszeNo właśnie że nie,Yamaha ma najtańsze części :] A tak w ogóle to gratuluję pięć dwa pięć ,pzdr :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi