Bubaziom Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 obiło mi sie o uszy ze po dotarciu moto trzeba zmienić olej przekładniowy. czy to prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Przeważnie tak jest.A najlepiej sprawdź w instrukcji obsługi. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Hmmm... Na przeglądzie po okresie docierania faktycznie zmienili mi olej przekładniowy ;) Więc może coś w tym jest :banghead: Czekam na odpowiedzi bardziej "siedzących" w temacie :banghead: Ciekaw jestem jak to jest :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 gdy motocykl jest nowy nie uzywany to wtedy powinno sie zmieni poniewaz kazde bieg sie dociera i odpowiednio do siebie pasuje wiec opilki metalu sa spodzie ale jak sie dociera sam cylinder, tlok i pierscienie to wtedy nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 jak tak to spoko :banghead: bo wole wydać te 24 zł na paliwo ;) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi