kermadec Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Hihihi.Ani jeden ani drugi :icon_mrgreen:.Trafił sie koń prosty,z nowymi oponami i klockami w dobrym stanie.Przebieg lekko powyżej 56000.Rocznik 1991 .Zostaje tylko drobna regulacja zaworów,wymiana oleju i wioooooooooooooooo :buttrock:. Pochwale sie w niedziele wieczorem bo jutro prosto od sprzedającego będe jechał do babci (ok 110),potem powrót na wieczór do pracy do Szczecina (60km) a po pracy chwila chwalenia sie w mieście i znowu 60km trasy do babci :D.Czyli jutro stuknie ok 250km :buttrock:.Jupiiiiiii :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 sratu, tatu, pewnie stanęło na GS500 :icon_mrgreen: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Nie :buttrock::P:P Powiedziałem,że nigdy GS i dotrzymam słowa :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Hehe a ja z innego forum dowiedziałem się o jaki motocykl chodzi :icon_mrgreen: :buttrock: Dobry wybór kermadec :D :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ale ciiiiiii narazie :buttrock: P.S.No i oczywiście dzięki :icon_mrgreen: P.P.S. Napisz mi na PW o jakie forum chodzi i jaki koń bo jestem ciekaw :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 tzn nie powiesz co kupiłeś ...dziwny z Ciebie Typ Kolego :icon_mrgreen: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Ojjjj napisze jak sfinalizuje umowe ..... spokojnie.Przecież napisałem,że dzisiaj kupuje.Kupie to sie pochwale. Co w tym dziwnego? Poprostu nie chce zapeszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 NTV-ka powiadasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 No NTV powiadam :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 To już trza zamknąć temat, bo się już ma nijak do YX 600 :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Dokładnie - zamykamy :icon_biggrin: Dzięki za wypowiedzi :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 :icon_mrgreen: pogratulować zakupu , pewnie fajnie dudni to V2 :icon_mrgreen: rzuc troche fotek Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 http://forum.motocyklistow.pl/Uwagauwaga-c...sie-t50831.html :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viader-maly Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam. Przeczytałem to wszystko i chciałem troszkę odkurzyć ten temat. Od dłuższego czasu coś szukam, niestety finanse nie pozwalają na szaleństwa, a kredyty nie dla mnie. Wraz z tatkiem, szukamy czegoś. Wpadliśmy na YX, a że obu Nam się spodobała i jest niedaleko sprowadzona z Niemcowa, dodatkowo obaj nie mamy 170 cm to się zastanawiamy.Mam zatem kilka pytań:1. Poszerzył ktoś z kolegów wiedzę na temat YX? Wszystko mnie interesuje!!2. Do dalszej turystyki to się nada?3. Jak wygląda sytuacja na tylnym siedzeniu? Plecaczek mój musi mieć w miarę wygodnie!4. Jak coś więcej ktoś wie lub tym jeździ to dziękuję za wszelkie info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Znajomy ma wiec siedzialem - miejsca mało, ja mam 175cm a kolana bardzoo wysoko, miejsca dla pasazera malutko. jak siadzie to kanapa konczy sie zaraz za pupą:) poza tym motocykl jest technicznie bdb - silnik od yamahy xj - nie do zajechania ( z wlasnego doswiadczenia wiem). poza tym gazniki inne o przelocie 30mm, daje to plaski moment a w testach ta yamaszka do setki drze w niecale 4 sekundy (okolo 3,7s zmierzone). hamulce takie jak w starej yamasze xj- przecietne ale wystarczajace, tyl bemben ale nawet dobrze chwyta. ogolnie motor super poreczny i maly - ciezko upakowac na to jakis bagaz bo nie ma gdze go przypiac. polecam linki do strony ktora podalem w temecie uzytkownikow yamahy xj kilka tyg temu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi