Magik Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Witam. Co myśliscie nad skuterem Peugeot Trekker :?:Chodzi mi o mniej więcej rok max do 1999 :icon_mrgreen: pozdr. :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Płaski Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Polecam Yamahe i broń Boże Questa < największe g..... jakie widziałem> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 ja w tej cenie proponował bym malaguthi (niewiem czy tak to sie pisze) f12 gdyz jest to łądny skuter ktury bardzo dobzre nadaje sie do jazdy mniejskiej ze względu na dobrą dynamike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marknt Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 może i Quest to gówno , ale ja mam tajwana ( nazwy nie pamiętam bo występuje pod co najmniej 10) , ale jeżdzę już 6 tys.(ja) i jeszcze nic się nie zepsuło , tylko plastiki szmaciarskie . Więc nie jest tak żle jak mówią z chiną czy tajwanem. Do porównania eksploatuje u siebie DT 125, Kawasaki i jeszcze Typhuna Piaggio.I tajwańczyk nie jest wcale gorszy , i wole jeżdzić tym skuterem niż piaggio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 no bo ludzie chiny myla z tajwanem a slyszalem ze tajwanskie sprzety sa nie najgorsze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Masz faktycznie spory problem :biggrin: Ja Ci proponuje mojego Typhoona 125, za 2500 moge Ci go oddać. :icon_twisted: Skutery tajwanskie czy tez chińskie kuszą niskimi cenami i możliwością kredytowania (o gratisowym kasku nie wspomne) a skutery europejskie cieszą się sławą niezawodności ale to już chyba każdy wie. Ja oczywiście popieram moje Piaggio jak i Yamahe Neos :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Neos bardzo trwały, czesci w cenach jak do każdych innych skuterów, moze nawet troszke tańsze. A co do osiagów - ciężko mi sie wypowiadac jak jest na serii bo ja mam na cylku, wydechu sprzegle itp, i osiagi mojego są bardzo dobre (90 kilka km/h). Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 To jest yamaha. Dokladnie ta sama zasada co brytyjski vauxhall i polski opel. Ta sama marka, pod inną nazwą... Na skuterach sie zbytnio nie znam, ale neosa akurat polecam. Bardzo fajny tylko troche sztywny amortyzator z tyłu (a może to wada konkretnego egzemplarza?). Zdajesz sobie sprawe z tego że za opowiadanie takich bzdur się umiera :clap: OPEL to marka niemiecka !To wszystko :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 A mi się wydaje że to Ty shiningami nie zrozumiałeś wypowiedzi kolegi ojro. Może troszeczke źle napisał: Dokłądnie ta sama zasada co w Anglii Vauxall to w Polsce Opel. Pozdr no offence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekB Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Tajwańskie marki nie są takie złe. Np. TGB. Kumpel ma 101S i jeździ się nim na prawdę fajnie. Cichy, nieduży co jest plusem w mieście i ma dobre przyśpieszenie.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Yamaha Aerox Peugeot Jet Force (Ale Rg jest fajne trzeba bylo se kupic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Pokaż mi Roxa czy JetForca za 2200-2400 ..... Czytaj cały temat, a przede wszystkim pierwszy post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi